lördag 30 juli 2011

SANNINGEN SEGRADE TILL SLUT


Äntligen får de tre barnen som socialförvaltningen har kidnappat komma hem, på måndag ska de få komma hem. IFO har med hjälp av en fullständigt absurd utredning försökt att fälla familjen, de har terroriserats av socialförvaltningen i 1 år och 8 månader. De har fått genomgå ett omänskligt maratonlopp och samtidigt fått bära på en sorg över att isolerats från sina barn på fullständigt lösa grunder av utredningar baserade på osaklighet, icke objektivitet och lögner, för att orka utan att brytas ner totalt måste man vara oerhört stark och detta har föräldrarna bevisligen varit. Sanningen segrade till slut, men det är ett högt pris familjen har fått betala på grund av en fullständigt psykopatisk organisation, som använder sig av rena maffiafasoner. Grattis till familjen, för att ni kommer att få återförenas igen. Kramkram till familjen.

Men med detta vill jag även ge stor kritik till hela rättsväsendet i Sverige. Man är chanslös som familj om inte politiker, förvaltningsrätt och kammarrätt börjar ta mer ansvar för sitt eget agerande. Det är väldigt bekvämt att sitta på viktiga beslutspositioner och bara anta att socialförvaltningens tjänstmän gör ett korrekt jobb. Med tanke på den lön dessa drar in så borde väl deras ansvar över vad de beslutar om vara större, i takt med vilket arvode de får för sitt ämbete. Jag har tyvärr blivit varse om hur dessa bara sitter och dömmer och lyssnar inte på föräldrar och deras försvar, utan går helt på socialförvaltningens linje, även här saknas perspektiv och ett sunt förnuft. För varje dag en familj utsätts för denna av grövsta misshandel så plågas de och genom att högre instanser inte tar sitt ansvar så är de delaktiga till att lidandet förlängs. FY SKÄMS på politiker, förvaltningsrätten och kammarrätten i Jönköping. Jag vill inte ens tänka på hur många familjers hopp och liv ni har krossat. Det gäller att vara stark och ha kunskap för att orka driva sin mänskliga rättighet, individer bryts ju faktiskt ner av mindre än detta.





Share |

2 kommentarer:

Anonym sa...

Undrar hur magnus Andersson ska ljuga för media denna gång...

Alla har väl sett hans kurs i hur socialchefer ska bemöta media?

För alla offers skull, lår detta vara det sista olagliga ovch oetiska Magnus Andersson är ansvarig arkitekt för mot kommunens invånare, främst svaga barn, ungdomar och gamla!
BORT MED HONOM -NU!!!

Anonym sa...

Ja du, detta pågår inte endast i Jönköping kära du!

Dessa öppna kriminella handlingar begås från nord till syd och från väst till öst i Svea Rike.

Man blir mörkrädd av att all de stackars barn och föräldrar som psykiskt torteras på lösa grunder dagligen. En vacker dag kommer dessa ondsinta varelser att betala sitt pris för vad de åstadkommit (med lögner!) i sina s.k utredningar. Det är en ren psykopatisk organisation som är ute efter att krossa familjer.