fredag 26 augusti 2011

MARKS SOCIALFÖRVALTNINGS FALL

Hermansson och Lomander borde avgå, dessa politiker är fullständigt hänsynslösa och tycker att det är okej att plåga vanliga familjer på lösa grunder. De finns i toppskiktet av socialnämnden, jag anser inte att de är varken särskilt smarta eller att de har sunt förnuft. Den omskrivna familjen har fått lida oerhört på grund av den bristande kompetens som finns inom förvaltningen, men denna familj är bara skrapet på ytan, det finns många fler familjer som har fått lida oerhört efter att de av olika anledningar har kommit i kontakt med Marks socialförvaltning, tyvärr så går det ju inte att lagstadga om sunt förnuft och om det är något som saknas vid socialförvaltningen i Mark så är det just det. Nu har ju även missbruk av Marks socialförvaltningens finanserna kommit som ett brev på posten, det är ju facit på hur socialförvaltningen och dess nämnd inte kan sköta den samma, siffrorna ljuger ju inte.




Ur dagens Borås Tidning


 

Share |

4 kommentarer:

Anonym sa...

Om socialnämnden har nog med råg i ryggen så borde de se till att misstroendevotum sker mot både Hemansson och Lomander.

då kanske äntligen nämnden kan börja fungera!

Pnsamt allt detta.
Nu måte det väl vara avgång för Hermansson/Lomander.

Rimligen är dagarna räknade för Magnus AQndersson, socialchef också
Åerkommer med detaljerna kring hans olagligheter.

Anonym sa...

Oj vad alla drabbade kommer att kunna skratta och skratta den dag husrannsakan sker hemma hos politiker och socialtjänstanställda....

Vem vet - kanske tillkallar polisen socialjouren för perosner som bor i hem de bygger om/renoverar ifall barn fnns. Alla vet väl att detta i Marks socialförvaltnings vokabulär kallas för knarkarkvart!!!

Anonym sa...

Du har en blig, det sinns många som bloggar...

Jag böor vare gång RÄDD när jag går in på din blog. Du både skriver osh beskriver sanningen om Marks kommun socialförvaltning.

Hur kan de ens få fortsätta? Varflr avskedas de inte. Sägs upp. Teoretiskt kan detta kosta skadestånd i arbetsdomstolen rörande ca 2 årslöner.

Två årslöner kan vid första anblicken verka dyrt -men vad är det mr än /som barn säger)en fjärt i rymden.

Socialförvaltningen gick back 10 miljoner på en vecka!!

Sant: Läs igen:SOCIALFÖRVALTNINGEN SA HEJ OCH HOPPSAN, VI GICK VISST BACK 10 MILJONER PÅ EN VECKA! 10 Miljonerm på en vecka!!

Vakna alla medborgare i MARK!

Nu räcker det!

När ska ANdersson o Hermansson lämna sina poster?

Anonym sa...

Svar till anonym.:
Någon har skrivit att socialchef Magnus Andersson sitter fqastklistrad med epoxy-lim i sin chefsstol. Detsamma verkar gälla för orföranden Per-Olof Hermansson.

Vad heter detta lim? Här kan man misskta sig hur mkt som helst utan att ngrt händer. Komuninvånare verkar för trötta för att ens orka reagera mera...