onsdag 27 februari 2013

Stulen Barndom


 Det här är vad samhället gör med barn och unga, jag har fått ta del av liknande berättelser och värre än så från varandra oberoende källor. Det är ett träsk utan dess like man riskerar att hamna i om man av någon anledning skulle komma i kontakt med socialtjänstens individ- och familjeomsorg. Omvärlden blundar och tillåter att våra skattepengar går till dessa vidrigheter.


Share |

2 kommentarer:

Anonym sa...

Straffa ut sig själv.
Jag hör vad du säger.
Går du med på frivillig vård så behöver det inte bli något LVU, skriv bara under här.
Upprepa sista sagda meningen när förvirring/icke förståelse uppstår.
Hur ska VI? lösa situationen tillsammans?

Osv

Bjajs blaha!

Anonym sa...

Hur kan detta dag efter dag få fortsätta. Sverige är en barndiktaur där föräldrar inte tillmäts värde för sitt/sina barn.
Alla fattar väl att ett barn inte kan "straffa ut sig", ett begrepp som dessutom används på vuxna inom LVM/missbuksvård mm. Varför inte titta in i handläggarespegeln och undra efter vad man gjort fel?
Har ngn hört talas om ett barn som straffar ut sig från sin familj? Ja, barn o ungdomar gör fel, men det är nog bara i extremfall av föräldraförmåga på svikt som föräldrar inte vill fortsäta vara just föräldrar, ev med lite stöd.
Biologiska barn kan inte straffas ut. EN förälder som skulle kalla sitt/sina barn för utstraffade får dem omhändertagna omgående med LVU, detta är satt i system som förklaring på socialtjänstens felplaceringar, oftast i onödan. Tala om systemfel. Olika regelverk för föräldrar och myndighetsutövare. De senare åker aldrig dig, hur inkompetenta och hus stora skador de än åsamkar barn, unga och dess familjer!!