tisdag 21 februari 2012

Folk flyr Marks kommun

Funderar du att flytta till Marks kommun? Har du barn eller planerar du att skaffa dig det? Ifall detta stämmer in på er, så vill jag starkt avråda er att flytta till Marks kommun, för det kan bli ett ödesdigert beslut för dig och din familj.

Pelle Pellby pratar om att fler behöver flytta till Marks kommun på grund av att utflyttningen är större än inflyttningen, invånarantalet sjunker. Tacka fan för det, vem vill bo i en kommun där myndigheterna misshandlar kommuninnevånarna, där det sitter totalt inkompetenta politiker och tar livsavgörande beslut över människor. Politiker och tjänstemän som är helt ointresserade av att lyssna på sina kommuninnevånare. Pelle Pellby har jag och andra försökt att nå ett antal gånger för att framföra de oegentligheter som pågår i kommunen, men han stoppar huvudet i sanden som en struts. Han vill inte veta eller ta ansvar för allvarliga saker som sker med kommuninnevånare på grund av de dåliga beslut som tas av tjänstemän och politiker vid socialnämnden. Att människors familjeliv krossas och att de utsätts för trauman på grund av myndighetsövergrepp.

Vad ni än gör flytta inte till Marks kommun, det kan bli ett ödesdigert beslut, ingen inflyttad går säker där. Ingen...


Läs mer på:
http://hn.se/nyheter/omkretsen/1.1535675-markborna-blir-farre



1 kommentar:

Anonym sa...

Så skönt att invånareantalet minskar. Det betyder att det finns allt färre människor att utöva myndighetsövergrepp mot.

Odell har avgått, hur kan Hermansson, socialnämndens ordförande i Mark med 40 miljoner i underskott sitta kvar? Hur kan han vara kvar fast han fick så mycket information om att det inte stod rätt till vid socialförvaltningen? Informationen förvrängde han till att skända och skada istället. När utskottet gör vad de kan för att ställa tillrätta så blir han precis så skogstokig som han ser ut!

Undrar när kommunfullmäktige kommer att agera och avsätta Hermsnsson. Måtte ingen flytta in till Marks kommun! Här är läge för det förstörda livet!