tisdag 5 juni 2012

Underlätta mötet - för barnens bästa!

Skärholmens stadsdelsförvaltning/Ungdomsenheten
Kopia till media

Klockan 02.00 i natt, tisdagen den 5 juni blir jag uppväckt av en förtvivlad mor som bönar och ber på ryska och svenska att få tillbaks sina tvillingdöttrar. Hon är som jag nu förstår det nära mental och fysisk kollaps. Som ni väl vet kidnappades de tolvåriga barnen från sin musiklektion av två av era socialsekreterare och två poliser den 16 december 2010. Under drygt 17 månader har mor och döttrar inte fått träffas. De är som ni väl vet infångade i ert brutala LVU-ärende och bor i familjehem på hemlig ort till en kostnad av 2850 kronor per dygn och barn. Svarta bonuspengar inte medräknade.

På torsdag den 7 juni kommer tvillingdöttrarnas äldre bror och hans familj för att träffa sina småsystrar. Underlätta mötet - för barnens bästa! Ni har ju inget lagligt stöd för att hindra detta, så som ni hindrade morföräldrarna att träffa sina älskade barnbarn i januari 2012.

Det räcker inte bara med att be Stadsdelsdirektören flytta till nya uppgifter som en avledade manöver. De skyldiga finns både ovanför och under henne i organisationen. Allt ifrån de socialsekreterare som skyddas för sin lukrativa Kommunala Människohandel, till de höga chefer som tror de kan slippa avslöja sig själva med de miljoner av skattemedel de måst använda till avgångsvederlaget!

Jag anklagar härmed Skärholmens stadsdelsförvaltning för grov vanvård av den UNHCR-skyddade familjen  och att driva ännu en förtvivlad mor mot självmord för den kommunala lönsamhetens skull!

Ove Svidén
ove@peace.se     www.peace.se     08-25 86 43
Filosofens blogg:  www.peace.se/blogg
Peace Philosophers Blog:   http://www.peace.se/blog



Share |

1 kommentar:

Anonym sa...

Det finns inga ord för detta, bara en hemsk hemsk magkänsla ju mer jag läser/Farmor Kerstin