lördag 24 mars 2012

SKÅNSKAN.SE: Allvarliga brister i familjehemsvården


Lägg ner den nuvarande formen av socialtjänstens familje-och individomsorg, det pågår så mycket oegentligheter kring familjehemsplaceringar som inte hör hemma i ett modernt och upplyst samhälle. Nedanstående artikel handlar lite om det, men mörkertalet av vad som faktiskt sker kring socialtjänstens och övriga myndigheters hanteringen av barn och familjer är oändligt mycket större och värre. Det ÄR en kriminell verksamhet som understödjs av myndigheterna och av samhället som sådan. Det sker sådana vidrigheter kring denna verksamhet och som inte kommer fram för det göms bakom den 'heliga' sekretessen.


"Det finns omfattande och allvarliga brister i familjehemsvården i Hörby kommun.
Det visar en granskning som socialförvaltningen har gjort. Placeringar har inte avslutats i tid och det saknas avtal och finns fel i många av de avtal som tecknats."



Läs mer på:
http://www.skanskan.se/article/20120323/HORBY/703239795/1019/-/allvarliga-brister-i-familjehemsvarden


Share |

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jasså, Hörby?

Hm, det var ju därifrån SUPER-SUPER konsulten Marianne Brogren kom. Där hade visst kommunen till och med betalat hennes flyttlass bort från kommunen när hon sk "sa upp sig själv". Har också hört att hon har rekord i antal polisanmälningar mot sig, är expert på förvrängningar. Dessutom kan hon till förmån för den som anlitar henne ljuga i varendaste rättsinstans - de ser inte ens att hennes tunga är svart!

Det är gott gry i Marks komuns superkonsulter!

Förresten är det väl också från Hörby en del VoB, ni vet "vi som bryr oss mer" raggat upp sin personal. Några i pinsamma coverband som garanterat inte är minsta förebild på scenen!

Mark o Hörby har en del gemensamt, kanske ska förvaltningarna börja med lite kunskapsutbyte i hur man bäst terroriserar oskyldiga? I Hörby har de allafall haft vett på att betala sig boret från galenpannor, i Mark för de lön år efter år...

Flera riskkapitalsister som vänder sig till socialtjänsten och migrationsverket, låt de gamla få gå i gamla blöjor! De har bara arbetat upp vår välfärd, nu kan de väl också vara med i nedmonteringen av den....

Marks kommun är bortom räddning!

Anonym sa...

De inom äldrevården verkar inte gilla behandlingen. http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=95&grupp=2894&artikel=5029366

Stackare, de har bara börjat försöka bli lyssnade på. Bäst för dem hade varit att bilda ett riskkapitalbolag att sälja in i Mark.

Hörby verkar ha en hel del likheter med Mark, dock intressant att DE SJÄLVA utreder på eget initiativ - de väntar inte som i Mark på socialstyrelsen. I Mark fanns det år ut o in signaler om eländet som sossarna vägrade ta på allvar. Eglinger o Hjerten var de värsta bromsarna i att ta tag i eländet. Båda belönas fortfarande med fina bekvämlighetspoitioner inom (S) i Mark - ofattbart!