tisdag 15 november 2011

Misstänks ha misshandlat fosterbarnen i 11 år

Fosterföräldrarna i från Svenljunga misstänks ha misshandlat två syskonbarn i 11 års tid. Enligt åklagaren är det en systematisk fysisk misshandel som gått ut på att bryta ner barnen. Hur kan något sådant här fått pågå under så lång tid, utan att socialförvaltningen agerat! Men det är som med allt annat, så länge det handlar om föräldrarna så ska de svartmålas i den milda grad, socialförvaltningen drar sig inte för att ljuga och förvanska uppgifter. Men när det kommer till familjehem och institutioner så ser socialförvaltningen mellan fingrarna. Varför?!

http://m.sverigesradio.se/artikel/index/4802171?programId=95

1 kommentar:

Anonym sa...

Detta om ngt visar väl hur trubbiga socialtjänstens instrument är. Här utspelas detta live framför dem - utan att de agerar trots att de i ord fått höra från ett av barnen att det inte är bra.

Samtidigt så krossar och förstör de normala familjer, stjäl/kidnappar både barn, tonåringar på grund av förtalslögner och egenproducerade lögner!

Ett mycket märkligt system i Sverige.

Fattar inte att Carema care får så stort intresse - det är ju samma med familjehem och institutioner! Tror ngn att ett barn som ramlar/skadar sig får komma till sjukhus om de är på institution?
Vakna upp!