onsdag 16 november 2011

VoB i media

Barnhandel under myndigheternas vingar är en lukrativ business, en hel industri. Hur skall man sätta dit dom?!

Då är det VoB:s tur att vara i rubrikerna, vi andra visste ju redan att dessa är oseriösa. Redan när de började rikta in sig på ensamkommande flyktingbarn, så sa vi, stackars dessa som hamnar rakt i VoB:s klor. De har inga anhöriga som kan försöka kämpa för dem, de kan inte språket, de kommer att bli utnyttjade. Migrationsministern uttalar sig starkt kritiskt till VoB:s agerande i Aftonbladet. Men detta har hänt våra svenska barn i årtionden, och det är omgärdat med så mycket sekretess att det är nästintill omöjligt att få insyn. Men de blir slagna, utsatta för övergrepp, medicinerade (legitimt drogade), undermålig utbildning under placering, underlåtande att köra barn till sjukhus vid behov osv, listan kan göras lång, de får minimalt av sina behov tillgodosedda, under tiden som institutionerna kammar in stora vinster, lite skatteplanering så döljer man snyggt hur stora vinsterna egentligen är. Oseriösa bonusar har vi ju redan läst om, senast Carema.

VoB har ju flitigt anlitats av Marks socialförvaltning, de tycks dra tills sig den värsta sorten av oseriösa företag och konsulter. Dessa är ett osedvanligt oseriöst pack. Barnhandel har kommit att bli en stor industri i Sverige, barnhandel som får pågå utan insyn under myndigheternas vingar.

Ingen som skulle kunna, agerar med krafttag mot det som sker. JK eller JO gör inget, socialstyrelsen gör inget, kammarrätt och förvaltningsrätt är bara socialförvaltningens förlängda arm. Detta sker i Sverige idag!!






http://mobil.svt.se/2.27055/1.2207270/miljonklipp_pa_flyktingbarn

http://mobil.svt.se/2.33782/1.2604245/hoga_vinster_ska_utredas

http://svt.se/2.22620/1.2207270/miljonklipp_pa_flyktingbarn

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=101&artikel=4128362

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=96&artikel=4129301

http://www.affarsvarlden.se/hem/nyheter/article2560132.ece    Affärsvärlden!!!!

http://www.nyhetsdatabasen.se/senaste-nytt-om/vob+syd.htm



1 kommentar:

Anonym sa...

Vänta nu, betyder inte VoB - VI BRYR OSS MER!

?
?
Lika bra slogan som Marks kommun har... Förresten var det på VoB:s bodende för ensamkommande flyktingbarn som skottlossning skedde - om nu ngn undrat...