tisdag 22 november 2011

Rättsosäkert vid omhändertaganden av barn

Zeijersborger var min advokat genom förvaltningsrätten och kammarrätten, den senare "vann" vi, om man nu kan prata om att vinna, när familjer skall behöva tvingas genomgå månadslånga processer som bara går ut på att kränka föräldrar och barn, till ingen nytta alls.

http://www.newsmill.se/artikel/2011/11/17/advokat-r-ttsos-kert-n-r-barn-omh-ndertas


2 kommentarer:

Anonym sa...

Han är en bra advokat.
Envisa rykten säger att han var beredd att gå in i det kända skandalärendet med "fosterhemsbarnen" (det finns många skandalärenden i Mark som inte är omskrivna medialt). Har till och med hört att han var beredd att arbeta gratis. Bara rykten...

Vad gör man då?
Jo, man väljer socialnämndens ordförande Hermanssons kompis. Också en aktiv Kristdemokrat i Mark (bostäder). Han stack på semester efter förta rättegångsdagen (av 3), var extremt dåligt förberedd samt skickade en saltad faktura på mera än det dubbla ök beloppet!

Marks kommun...

Var glad att du vann. Då har väl saker och ting löst sig, eller...?

Peter Z, denna debatt är bra!

Berätta om myndighetsövergrepp sa...

Du menar att min dotter har fått komma hem, nej ingen skillnad där. Det har nu gått 1 år och under denna tiden har socialförvaltningen gjort sitt yttersta för att försöka krossa mig med sina lögner. Men jag är seg, det var inte riktigt vad de hade räknat med. Det är så vidrigt det soc har gjort mot mig och min familj, att det inte finns ord för det - äckligt perverst är vad det är - det är soc som står för misshandeln av en hel familj. Det tog 10 månader innan jag och min dotter överhuvudtaget fick prata med varandra.