fredag 6 juli 2012

SvD: Förskolan bör vara länk mellan myndigheter


Centerpartiet vill öka möjligheten att utöva angiveri på barn allt längre ner i åldrarna... vad menar jag med det... jo, jag vill snarare kalla anmälningsplikten för angiveriplikten, för Sverige börjar allt mer likna ett Stasi-samhälle. Nu skall barnen in i ett fack redan i förskoleåldern, skulle ett barn visa ett 'normbrytande' beteende, så är risken överhängande att barnet blir anmält till de sociala myndigheterna och följaktligen omhändertaget och det vet man ju hur rättsvidrigt det fungerar... Snart vågar väl ingen med denna vetskap skaffa barn i Sverige. Allt fler familjer har redan blivit tvingade att ta till flykt från Sverige på grund av att de förföljs av de sociala myndigheterna.

Läs mer på:
http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/forskolan-bor-vara-lank-mellan-myndigheter_7323707.svd





Share |

4 kommentarer:

Anonym sa...

Undrar om några barn som växte upp på 60-, 70- och 80-talet hade klarat denna överdivet nitiska maskinella socialtjönst. Fylld av floskler "-beskriv ditt barn" osv.
Läs gärna själva BBiC manualen lär ligga på nätet, annars kan socialstyrelesen skicka den.

Vilken förföljelsedynga förpackat med rosa rosett...
Vad värre är, de vill kalla alla dessa bedömningar gjorda på subjektivt bladder för evedensbaserat....

Läs själv!

Anonym sa...

Varför fråntogs inte Calle Bildt sin Nils närmhan ständigt var bota i fd jugoslavien? Varför fick Gudruns dotter lava kvar i det hala mediesverieg visste, hur kunde barnen hos Skarsgård undvika omhändertagande? Hur kan frånvarande fäder lyckas, medans soc slår till hos mödrarna. Gissa att Anna Wahlgren inte haft en chans idag. För att inte tala om hur familjehemsplacerat Åse Lindeborg borde blivit. Förresten, hur närvarande är politikerna i dess familjer? Behöver inte adopterade barn kanske lite mera av närvare (säger adoptionscentrum) - hur ser det ut hemma hos Björklund? Undrar förresten om inte soc bör in i det aktiva familjedramat Reinfeldr, hur tillses att barnen får sina behov tillgodoseddda? Modern verkar mager (svpårt att äta), fader gillar falukorv!! I detta ska barnen växa upp, dessutom finns en belastning för barnen på farfaderns sida, sonaen har redan misshandlats på stureplan. Vad är detta för ansvarslösa föräldrar?

I Marks kommun hade samtliga barn omhändertagits omgåernde - Institution eller annat hemskt ska de ha dessa normbrytande föräldar!
Därav bör också samtliga barn på sigtuna, gränna och Lundsberg omhändertas pga föräldrasvikt de köper sig fria från. Karriären sätter de framför barnen - tror ni den är ny? Ja, men bara för den som har barn i privatskolor....

Anonym sa...

Lite till bara, så är vi nog snart den sämre delen av korea----

Anonym sa...

Till anonym om Korea: Tycker sämre delen av Korea verkar Nice i jämförelse....