lördag 7 januari 2012

Filosofens blogg har i dag följande nya inlägg:

http://www.peace.se/blogg/2012/01/basta-sociala-hierarki-i-skarholmens-stadsdelsforvaltning/



Bästa sociala hierarki i Skärholmens stadsdelsförvaltning!

Postat den 7 januari, 2012 av Ove Svidén

Familjen Natalia Petrova och tvillingdöttrarna M och N är alla tre skyddade av UNHCR! Det innebär att FN:s Flyktingkommissarie garanterar familjens välbefinnande och mänskliga rättigheter. Det betyder även att de tre har rätt att stanna i Sverige, återvända till Ryssland eller flytta till annat land av eget val om deras bemötande i Sverige inte överensstämmer med FN-deklarationen om Mänskliga Rättigheterna som Sverige undertecknat 1948. Det betyder att de tre har rätten att tillsammans fritt diskutera och jämföra det gångna årets trauman och därigenom fastställa om Skärholmens Stadsdelsförvaltning uppfyllt sitt internationella åtagande mot UNHCR!

* Men problemet är att svenska myndigheter nonchalerar UNHCR-dokumenten utfärdade för Natalia, M och N den 17 juni 2008 i Kiev.

* Därför föreslår jag som medborgarvittne, att Natalia, M och N nu erbjuds tillfälle att i lugn och ro träffa varandra i Natalias bostad, under de unika kommande två veckor innan morföräldrarna reser hem till Ryssland den 22 januari!

* På detta sätt kan varje enskild familjemedlem fritt välja och gemensamt stötta varandra för den lösning som passar var och en bäst under UNHCR-garantin. Som fredsmäklare, hoppas jag att denna smidiga lösning nu möjliggör för alla inblandade att rädda ansiktet. Ove Svidén



Share |

Inga kommentarer: