torsdag 5 januari 2012

När skall Natalia och hennes tvillingdöttrar återförenas?!

 
Vem skall sätta stopp för denna myndighetsmisshandel som pågår mot barn och deras familjer av våra sociala myndigheter. Det ofattbara sker i Sverige, idag! Vakna!

"Under ytan på det Lugna Landet Lagom pågår ett inbördeskrig i tysthet: M och N blev nämligen bryskt kidnappade av två socialsekreterare och två poliser den 16 december 2010 och förda till olika HVB-anläggningar och fosterhem på hemlig ort. Därefter har M och N varit helt avskurna från sin mor, utan rätt ens till telefonsamtal. Mamma Natalia har alltså inte fått träffa sina barn på mer än ett år!? Och nu i veckan före jul ombeds hon skriva under ett icke diariefört avtal där hon förväntas godkänna att tvillingbarnen separeras på två olika fosterfamiljer och vårdarrangemang till en kostnad för Svenska Staten/ Skärholmens Stadsdelsförvaltning på 2850 kr per barn och dag, dvs ca 170 tusen kronor per månad för båda! I vems fickor har de två miljonerna av skattemedel hamnat, efter ett års fångvård? Och varför denna dyra Sociala Ingenjörskonst, istället för det som en frisk familj gör gratis, av kärlek? Ligger det en stinkande hund/rättsröta begraven här?

Gräv, grävande journalister, här finns en skandal för er! Den kan ge liv åt Media under hela den Svenska Våren 2012..."
 Share |

1 kommentar:

Sivan sa...

Texten nedan är tagen ur Skärholmens Stadsdelsförvaltnings månadsrapport för oktober 2011:

”Individ- och familjeomsorg
För verksamheten barn och unga förväntas ett underskott om -4,5 mkr vilket är 0,8 mkr sämre jämfört med prognosen i september. Försämringen beror på ny-tillkomna ungdomsärenden, främst externa familjehemsplaceringar.
Under året har flera mycket vårdkrävande ungdomar placerats i dygnetruntvård eller extern familjehemsvård till mycket höga kostnader. Öppenvårdsinsatser har inte varit tillräckliga eller möjliga i dessa fall.
Vårdkostnaderna beräknas bli 9,8 mkr högre än budget, men kompenseras delvis av intäkter från Migrationsverket. Utredningsenheterna och stadsdelens egna behandlingsresurser har ökat samarbetet för att minska institutionsplaceringar och förkorta vårdtiderna.”

Läs hela månadsrapporten på den här länken:

http://www.insyn.stockholm.se/skarholmen/document/2011-11-24/Dagordning/11/11_%20SDN%20Sk%C3%A4rholmen%20111124%20M%C3%A5nadsrapport%20oktober%202011.pdf

Det är lätt att förlora hoppet, när sekretessen skyddar enstaka tjänstemän inom socialtjänsten. Men sanningen finns därute på nätet, allt du behöver göra är att söka upp den …