söndag 8 januari 2012

HUR MAN MANIPULERAR FRAM MINNEN

Detta är ett av många märkliga ställen där socialförvaltningarna väljer att placera unga vuxna på. Detta är bara ett exempel på ren maffia verksamhet som pågår runt om i landet. Där alla medel är tillåtna för att få behålla de inkomstbringande vilsna ungdomarna. En del av dessa familjehem/institutioner klarar att hålla det lite mer sofistikerat för att inte bli avslöjade, andra är mer klumpiga så som i detta fallet. Men det är i allra högsta grad barnhandel som sker under myndigheternas vingar. Dessa människor som blundar, medverkar och möjliggör att sådan här verksamhet kan pågå har prostituerat sig i samhällets tjänst.


"Djurkommunikatören Gabriella Rastad har i många år lockat människor till sin gård på Öland i kurser om hur man lär sig tala med djur och i personlig utveckling. Hon driver dessutom familjehemsvård för unga vuxna. Sanning & Konsekvens har pratat med flera personer som beskriver hennes kurser som sektliknande, och om hur hon manipulerat dem att minnas sexuella övergrepp – övergrepp som aldrig inträffat.
I programmet möter ni bland annat Anna och Claes som helt tappat kontakten med sin dotter efter att de brutit med Gabriella Rastads verksamhet. Enligt Gabriella har deras dotter blivit utsatt för bestialiska övergrepp av Claes och flera andra släktingar – men förövarna har förträngt vad de gjort så de minns ingenting. Ni möter Bengt som blev uppmanad att skilja sig från sin fru, annars skulle han dö inom fem år, och ni hör Lena berätta om hur hon och hennes dotter blev itutade att Lenas döda pappa skulle förgripit sig sexuellt på dem bägge, även när Lena var vuxen, utan att någon av dem kom ihåg det.
Det här är kännetecknande för alla de som berättar sina historier - detta att ingen minns något övergrepp. Enligt Gabriella Rastad beror det på att de ”stänger av” - men om de fortsätter går hennes ”andningskurser” kan de komma i kontakt med vad som hänt...
Sektexperten och socionomen Åke Wiman har gått Gabriella Rastads kurser för att ta reda på vad som händer där, och han tvekar inte att kalla hennes verksamhet för en sekt.

- För mig som hållit på med manipulativa sekter i 20 år, var detta ett ganska solklart fall. Det är en form av ganska avancerad hjärntvätt som hon sysslar med."

http://www.tv3.se/sanning-konsekvens/unik-djurpratare-eller-manipulativ-sektledare


http://www.daddys-sverige.com/4/post/2012/01/gabriella-rastad-sektledare-djurpratare-och-kvinnan-bakom-flera-falskanklagade-pstdda-pedofiler.html




Share |

1 kommentar:

Anonym sa...

jag vill inte tro på det jag läser. Tyvärr är verkligheten värre än värsta fantasin.

Jodå, inplanterade minnen osv - ngt klingar bekant. Vad värre är att dessa socialförvaltningar ohämmat bara får fortsätta driva familjer rakt ned i fördärvet---
Varför finns inga verkliga lagar. Kan ngn för mig förklara syftet med en så kallad ramlag - som socialförvaltningen är? Om ngn skicklig kan, hoppas också denne kan väga för och nackdelar med en ramlag istället för en verklig LAG! En lag där inblandade får verkliga konsekvenser om misstag begås. Fösrsök manipulera börsen och du sitter bakom lås och bom. Manipulera familjer och utredningar är HELT GRATIS.

Vill du ha en kriminell karriär?
-SÖK DIG TILL SOCIALTJÄNSTEN!! ALLT OLAGLIGT DU KOMMER PÅ TILLÅTS. ÄVEN NYA KRIMINELLA INNOVATIVA IDEER OM HUR FAMILJER KAN FÖRFÖLJAS OCH KROSSAS.

Skicka lämpligen din ansökan till socialförvaltningen i Marks kommun - de lär haft ett stort antal socialsekreterare som slutat...

Lycka till med att leva ut alla dina hemliga sadistiska lustar...