fredag 15 april 2011

SKRÄMMANDE TREND

Jag visste inte att jag kunde tycka så illa om en grupp människor, socialförvaltningen ska man akta sig för, de kan rasera familjer och det utan att blinka, de är oärliga och har ingen ryggrad. De producerar falska anmälningar och förvanskar utredningar och allierar barn från sina föräldrar. Idag har de beslutat om att ansöka om LVU (lagen om vård av unga), tvångsplacering av min dotter och detta kan sluta precis hur som helst. Kan de göra så mot oss, så går ingen säker. Det kan bli bra men det kan också sluta illa. Min dotter har inget missbruksproblematik, hon har bra betyg och varit omtyckt i skolan. Hon har en hårt arbetande mamma utan missbruksproblematik som älskar och saknar henne. Jag gjorde misstaget att be socialtjänsten om hjälp när min dotter rymt till sin pojkvän efter att jag kommit på henne med att ha gjort en hemsida innehållande pornografiskt material (inte på sig själv vad jag känner till). Givetvis blir man rädd och orolig som förälder, när man upptäcker att sin 14 åriga dotter har gjort såhär, vem skulle inte bli det.

Jag har svårt för att hitta ord på hur personalen på socialförvaltningen agerar. Om jag själv inte hade drabbats av socialens skrämmande taktik, så skulle jag nog ha svårt att kunna föreställa mig att en grupp människor kan vara kapabla att vara precis så elaka och syniska som de på socialförvaltningen är. Det är en mobbingkultur som råder där. De anser sig stå över alla andra och ger sig rätt att använda vilka medel som helst för att få människor på fall, oavsett om det är lögner eller förvanskningar, soc vänder allt den enskilda människan gör eller säger mot dem. Soc försöker terrorisera tills man ger upp och inte orkar mer, de är inte intresserade av att ta reda på verklig fakta eller sanningen. Men jag vill gärna tro att det goda kommer att segra över det onda till slut. Fråga är bara hur högt pris man kommer att ha fått betala under tiden detta elände har pågått.

Det händer att socialförvaltningen tvångsomhändertar barn på grund av att de har en bokstavsdiagnos, Asperger, övervikt eller någon annan märklig anledning, detta istället för att hjälpa familjer och det sker idag i Sverige 2011. Barn har blivit handelsvaror. Jag är verkligen chockad och bedrövad över hur illa socialförvaltningen och dess inkompetenta personal fungerar.

Mailet nedan har jag fått av en vän och vill gärna dela med mig av den samt en artikel jag hittade om en mamma som blev tvungen att gömma sin dotter från socialtjänsten:

Skrämmande trend
Bristen på familjehem, jourhem och kontaktfamilj är så stor i många kommuner att socialtjänsterna anordnar sammankomster för dom som är intresserade. Tyvärr bidrar socialtjänsternas bristande kontroll ofta till att rötäggen faller igenom. Fokus bör ligga på hur lämpliga de sökande är, inte antalet anförskaffningar. Denna nisch har utvecklats till Big Business, just p.g.a. de enorma timpenningar kommunerna är villiga att offra för att bli av med problemet. Det finns t.o.m. en samlande organisation, Familjevårdens Centralorganisation. Konsultföretag som dirigerar tillgång mot betalning är vanliga, Familjehemspoolen är just ett sånt företag.

Här anordnar Socialtjänsten i Gävle en träff för intresserade
Klipp ovan och texten lånad från en sida som heter tillsammans starka.
Nedan två klipp letade jag själv upp - jag visste inte att det var såhär "glassigt!" man försöker rekrytera familjehem. Blev förvånad. Känns inte helt seriöst. Barn är väl inte en reklamprodukt?
De två klippen nedan är korta, bara ca 1 minuter långa.

Mamma gömde sitt barn
Artikeln nedan beskriver en mamma som har tagit hjälp av socialtjänsten, när hon inte mäktat med sin dotter som har Asperger symtom, men som det uppenbarligen brukar vara med soc för det mesta, så spårade det hela ur och när mamman försökte påpeka detta, så hörsammade inte socialtjänsten hennes klagomål utan beslöt sig för att de skulle placera dottern enligt LVU istället. Men hon fick rätt i kammarrätten och domaren skrädde inte orden över socialtjänstens dåliga agerande,  han undrade "bland annat varför socialtjänsten inte provat andra sätt att stötta familjen i stället för att fokusera på ett omhändertagande som är en mycket allvarlig åtgärd", mamman berättar att:

"Hon önskar i dag att hon aldrig hade bett om hjälp.
Socialtjänsten beslutade att Linnéa skulle få komma till ett familjehem. Först verkade allt bra, men efter hand uppstod problem.
– Det var mycket som inte fungerade. De skällde på Linnéa så att hon blev rädd och kissade på sig. När hon ringde mig vågade hon inte säga att hon längtade hem, säger Johanna.
Johanna berättade för socialtjänsten om sina misstankar om att dottern inte hade det bra och att hon ville byta familjehem.
– De lyssnade inte. De sa bara att jag missuppfattat saker och ting.
– Jag fick inte heller träffa Linnéa så ofta som vi hade gjort upp."


Mer finns att läsa på:


Share |

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har en teori:

Möjligen kan det vara så att Ayatolla Khomeni, Franko, Idi Amin. Ghadaffi med flera genomgått avackerade plastikoperationer. De har med hjälp av all tänkbar secret service fått arbete inom marks kommun.

Om ovanstående vekligen inte skulle visa sig stämma, så fattar jag ännu mindre, då hade det allafall varit lite logik i galeskapen som får fortgå!

Mark har en toxisk sjuk svart dimma över socialförvaltningen - kanske är det en speciall variant av herbalife-pulver?

Berätta om myndighetsövergrepp sa...

HAHAHAHAHAHA... mycket troligt att det är så, speciellt med tanke på att Tommy Falk har fått in sin fot i förvaltningen... jaa, lite likheter kan man ju hitta, så att säga... det ligger nog mycket i dina teser. Hmmm... ;))