torsdag 28 april 2011

SOC AGERAR UTAN ANMÄLAN!!!

Jag upphör inte att bli förvånad, är detta ens lagligt? Här bekräftar socialchef Magnus Andersson hur deras tankebanor är på socialförvaltningen, vilket jag visserligen redan visste, men här har man det svart på vitt. Självklart skall man skydda barn när så krävs, men det får ju inte gå till överdrift eller underdrift, vilket det oftast gör på socialförvaltningen i Mark. De följer inte direktiv, lagar och regler, utan det är mer ett lotteri och det som kommer att ske, hänger på vilken lott man får.

Som jämförelse: Tänk om polisen skulle spärra in folk i fängelser i förebyggande syfte utan någon polisanmälan eller dom. Skulle man tycka att polisen gjorde ett bra jobb då? Neeeh, det är rättsröta på högsta nivå!!! Herregud, ge mig styrka, dessa galningar ska man behöva ha att göra med!!!





Läs mer på:
Markbladet, v17, sid 14


15 kommentarer:

Anonym sa...

Asgarvar!

Detta dalande stjärnskott - som säger sig vara strateg!!

Ha ha ha

Era sagoberättare inför allt och alla - t.ex. nämnd. Dock lurar ni ingen, särskilt inte polisen...
Undrar hur en ordförande kunde stillatigande sitta inne med information? Intressant för förundersökningen!!!

Vilka ljugarskojare!
Hoppas verkligen att ingen på allvar gick på denna av JA berättade saga!

Vem vet - tänk om stjärnkonsulten JA var bandad? Ha ha ha !
- Vem vet?

Anonym sa...

Magnus Andersson förnekar sig inte...

Ser fram mot nästa groda (om han inte får sparken innan)...

Anonym sa...

Stackars dig! Jag har läst ditt meddelande på min blogg nyss. Går in där ibland, smärtar för mycket att gå in där för ofta. Försöker leva i nuet, men det är svårt då man läser om att det är likadant nu! Nästan ordagrant skrev socialchefen i Vännäs om vårt fall! De hade blivit bättre på att se barnen, påstod hon. Hon är inte kvar längre men jag känner till ett olöst fall där nu. Suck! Gå gärna in på facebook! Där finns det stöd att få:
https://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001862193494
Kram!

Pierre Eriksson sa...

Klart de måste agera utan anmälningar då anmälningar som inkommer försvinner i den bristfälliga dokumentationen.

Anonym sa...

Sjukt!

Anonym sa...

Att socialtjänsten i vännäs är helt ute på hal is är ju välkänt! Jag känner till ett solklart fall där en kvinna blev våldtagen och psykiskt misshandlad i tio år. Socialtjänsten blev inkopplad och påbörjade en utredning både kring våldtäkterna mot henne och även en större barnskyddsutredning. Det framkom under tiden misstankar mot mannen i familjen att han utsatt barnen för övergrepp. MEN av någon outgrundlig anledning så blev det ingenting av deras sk "misstankar" utan istället så ägnade man tiden till att Ljuga och pressa mamman på ovidkommande saker kring hennes separation, Barnen som det talats så mkt om i början "glömdes" bort och man påbörjade att ta mannen i försvar. Helt plösligt var det han som var offer. Efter både hot och trakaserier mot kvinnan så krävde mannen vårdnaden om barnen, socialtjänsten fick in en anmälan igen, denna gång från ett dagis som gjorde en "orosanmälan" Denna anmälan ledde till insats i hemmet hos mannen, socialtjänstens sk barnskyddsutredning är ännu inte färdigställd. Varför? jo därför att dom inblandade har sagt upp sig och vissa fått andra sysselsättningar, Dock så ville man vara noga med att få in i pappren att "kvinnan är psykiskt sjuk och inte bör ha vårdnaden kring sina barn" Detta för att hon talade om vad han gjorde mot henne, hon flyttade till annan ort och lämnade barnen hos sitt x men han fortsatte att trakasera henne med hjälp av Vännäs Socialtjänst. Hon lever idag i ständig skräck för sin telefon, för dolda nummer, för hans sjuka idéer om att försöka återta makten kring hennes liv. Och vad gör VÄNNÄS SOCIALTJÄNST???? Inte ett jävla dugg, dock så florerar det massor av information kring socialtjänsten, dom har anmälningar upp till öronen. TIllsynsenheten i umeå har hur många fall som helst att gå igenom, senast i Juni 2011 fick man hyra in en socialsekreterare från Malmö för att reda upp en del av det trassel som inkompetenta Dårar inom kommunen ställt till med. Men man kan inte annat än hoppas att något av alla anmälda fall under 2010-2011 kommer att gå till Polisanmälan och att de som verkligen handlat totalt fel åker dit så det skriker om det.

Berätta om myndighetsövergrepp sa...

Det är helt sjukt det som sker inom socialförvaltningarna runt om i landet, de gör mer skada än nytta, då anser jag att de har förbrukat sitt existensberättigande.

Berätta om myndighetsövergrepp sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Eva sa...

Det är så fruktansvärt vilken makt myndighetspersoner har över andras liv! Deras mänsklighet har på något sätt trollats bort på vägen till deras befattningar! Jag har mött detta - i Vännäs - och det är nog för att ta död på den lilla livsgnista man har kvar efter ett flerårigt helvete... De vill så gärna ha en image av att de står på de svagas sida och finns till för de utslagna i samhället, men när man plötsligt hamnar där, utanför samhällets ramar, då möts man av kalla ryggar och avslag på avslag på avslag...
När jag flydde från min fd man så fick jag t o m höra att jag måste be honom om pengar till min lägenhet! Trots att de visste att han var polisanmäld! De gjorde mig alltså beroende av honom för att kunna hålla mig undan från honom! Var är logiken?? Och framför allt - var är barmhärtigheten; medmänskligheten? Den finns inte där... När han vägrade låta barnen bo hos mig bad jag om hjälp - han var ju misstänkt för övergrepp mot dem - men samma kalla ryggar vändes mot mig då. Jag måste komma överens med honom! Hur kommer man överens med en psykopat? Det går inte... De tog knäcken på mig, soc i Vännäs, det var det enda de lyckades med...

Anonym sa...

Nytt från vännäs Socialtjänst (Med tanke på överskriften på första blogginlägget) Här aggerar man INTE överhuvudtaget! Dagis, skola och tom LSS enheten i vännäs har gjort orosanmälningar mot samma person totalt 4 ggr. Vet ni hur denne lyckas klara sig ur det?? Jo med frasen "Jaja jag ska bättra mig" och dom tror honom. Trots att det är uppenbart att barnen far illa där, men det väljer man hellre att blunda för. Undra hur länge barn ska fara illa pga sk vuxna jävla dårar får bestämma. Men får dom för sig att börja trakasera och jävlas med hederligt folk, då blir man aldrig av med dom. För då är det tydligen ett brott att handla på Ica istället för på konsum.. Fråga mig jag vet!!

Anonym sa...

http://www.expressen.se/gt/annu-ett-fall-av-exorcism-i-boras/

Det finns så många fall som liknar detta, sk Kristna frikyrkofamiljer som aldrig blir granskade av någon. Misshandeln kan hålla på i princip hur länge som helst. En frikyrka i vännäs har också gjort sig skyldiga till detta Vansinnesbrott!! Man hetsar medlemmarna att "Be" för ett barn och sen tvingar man barnet att "Falla i anden" Detta ska då bevisa att Gud berör barnets sjukdom/Tillstånd som är framkallat av Djävulen, Jag har själv varit med att bli tvingad fram för att "bli löst" Även här Lyser vännäs socialtjänst med sin frånvaro, och även socialtjänsten på andra orter verkar inte se att detta är Misshandel på hög nivå, men det är klart.. En pastorsfamilj som ljuger och är så vackert troende finns det ingen anledning att utreda. Nej Gott folk, det enda Socialtjänsten runt om i sverige kan göra är betala ut pengar till gamla A-lagare som super upp stålarna, men det är ju dock en slags skimrande fras "För barnens bästa" även om den känns Djävligt utnött..

Anonym sa...

Den sanna sagan om Vännäs Socialtjänst!

Man har även i flertal gånger uppvisat att man bryter mot tystnadsplikten och lägger in information som Ej har med utredningarna att göra. Man väljer aktivt sida och bryr sig inte ett dugg om dom barn som kommer i kläm, vidare så vill man hellre spara pengar än att hjälpa barn som är i behov av LSS insats, man ljuger och hittar på egna utsagor om vad som är sant och inte. Man kör egna förhör och pressar dig på information som man sedan vänder på och försöker kollra bort dig. Skulle någon människa av någon anledning vägra svara på deras frågor så hittar man på egna svar. Man ljuger förvaltningsrätten rakt i ansiktet. Allt för att slå och sparka på oskyldiga, allt för att vännäs Sophögskommun ska spara pengar. Detta gäller dock inte Socialtjänstemän, dom vill plocka ut en fet lön. På ditt mående, och på din rädsla för deras makt
För att först få dig som förälder att lita på sig så är man till en början väldigt vänlig, man utlovar löften och höjer upp socialtjänstens insatser till himlen. Men sen..... Sen börjar Helvetet som aldrig någonsin tar slut, Sen när du ber om hjälpen som inte kommer.. Då får du kalla handen, sen kommer beskyllningarna och helt plösligt börjar "rykten" komma in i sammanhanget. Det spelar ingen roll om du flyttar och byter kommun, dom letar upp dig på ett eller annat sätt. Dom trycker upp ditt namn i sina papper som dom sprider mellan sig helt utan sekretess. Dvs vem som helst på deras instution kan komma över papper som handlar om dig, dom slarvar bort sekretessbelagda papper, dom ljuger dig rakt i ansiktet och kör över ditt psyke med en hotfull attityd. OM du klagar så "förstår" dom inte alls varför du känner så, dom ser till att kontakta sin chef före ett ev klagomål kommer in för att sen skylla på att du är Psykiskt sjuk.
Varning!! Innan du söker hjälp hos socialtjänsten i Vännäs, vad det än gäller, tänk på att det resulterar till att dom påbörjar ett mångårigt H-vete mot dig som förälder!

Varning: Allt vad du säger till socialtjänsten i Vännäs kommer att vändas emot dig. De låtsar förtroende och hjälpsamhet, men har ofta endast som mål att fylla upp sina arbetstider gärna så dom får in övertid så lönen blir större. Dig som förälder struntar dom i, barnen som dom eg är där för att "Hjälpa" vill dom inte ens träffa. Kom ihåg att DU & endast DU är boven, Du som sökte hjälp för dina barns bästa. Det är vad Socialtjänsten står för..

Vännäs Korrupta inkompetenta Socialtjänst kan endast avväpnas med "inlåsning i en bunker som sedan sprängs i småbitar"

Berätta om myndighetsövergrepp sa...

Det är ju mer regel än undantag stt det går till såhär vid socialtjänstens hantering av barn och familjer. Man måste få allmänheten att förstå vad som faktiskt sket, systemet är totalt korrupt och de som tänker själv och inte går på socialtjänstens linje blir utsatta för repressalier, så med underliggande hot tvingas de som protesterar mot oegentligheterna bort, det gäller tjänstemän, såväl som politiker och är det föräldrar som protesterar så dras snarat åt dem hårdare, lögner och manipulationer av utredningar som borde vara totalt förbjudet, blir på ett märkligt sätt normaliserat. Är detta demokrati? Knappast!

Anonym sa...

Såhär säger Gudrun Kågström-Lindberg, chef för familjeomsorgen på Vännäs kommun "Det är ovanligt att vi placerar barn mot föräldrarnas vilja. Oftast är det frivilligt, ett samarbete mellan oss och föräldrarna - även om det är en frivillighet under ett visst tryck. Föräldrarna vet ju att vi kan använda tvång om det skulle behövas"

Lätt att dra slutsatsen om hur dom jävla dårarna tänker: Det spelar ingen roll hur vi föräldrar säger eller tänker, för dom tvingar oss iaf att lämna ifrån oss barnen, "Frivillighet under ett visst tryck" betyder ju att "Gör du inte som jag vill frivilligt så tvingar jag dig"

Såna här personer borde låsas in på Sidsjöns Mentalsjukhus, i en madrasserad cell utan förbindelser till omvärlden.

Anonym sa...

http://www.expressen.se/nyheter/barnet-kvavdes-till-dods-av-exorcism/

att betänka Såhär beter sig även Samtliga pingstförsamlingar från umeå till Bjurholm, exakt samma skit.Dom har dock inte än börjat döda barn, men demonutdrivningarna finns i verkligheten. Socialtjänsten däremot lyser med sin frånvaro, märkligt att dom aldrig verkar "se" barnen som faller för sekterna runt om i sverige. Hur många ungar ska offras i olika gudars namn??