söndag 12 augusti 2012

Expressen: Fosterpappa erkände 6uella övergrepp

Fosterfamiljen hade tagit emot barn i 20 års tid, hur många fler barn har tvingats vara med om detta helvete under de 20 åren?!

"Fosterhemmet är beläget utanför Stockholm och har de senaste månaderna haft tre barn boende hos sig. Barnen är fyra, sex och nio år gamla. Pappan har nu erkänt 6uella övergrepp på barnen. Det är TV4 Nyheterna som rapporterar om fallet.

De tre barnen är syskon och omhändertogs i våras på grund av rapporter om att de vanvårdats hemma. Barnen placerades då i ett fosterhem utanför Stockholm."

Läs mer:
Expressen: Fosterpappan erkände 6uella övergrepp





Share |

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det går inte att lämna en kommentar. Vem stoppar?

Anonym sa...

Det är chockerande att den ANSVARIGA i socialnämnden nu bara säger i DN att "det är tråkigt..."
Jag har undrat hur länge myndigheter och politiker kan fortsätta att beklaga sig att det är TRÅKIGT".
De ansvariga har vållat detta brått; 6-uella brott mot två barn! De ansvariga ska lagföras för att de inte kallar brott för brott i deras egen regi. Är de inte lika skyldiga inför LAGEN?
Ytterligare ett brott; vållande till annans död - måste lagföras av polisen i en annan kommun. Polis som lade ned anmälan om Donias död, ska lagföras för tjänstefel.
Ingen maktfullkomlig Potentat ska få slingra sig undan ansvar genom att "det är tråkigt".

Anonym sa...

Socialtjänsten i dess nuvarande form är bara en sjuk organisation. Eftersom skadan med största sannolikhet är större än den sk nyttan bör den lägas ned. Är det rät.t att skada 10?familjer + för att sätta stopp på plagligheter i en familj? Tja, kanske det, men hur tas då de 10 oskyldiga familjerna som fått sina liv förstörda omhand? Just det, inte alls. Inte psykologiskt, ekonomiskt eller ens med en enkel liten ursäkt.

Vem vet, kanske ska ett barn få hga det dåligt, istället för att 10 andra barns familjer får liven förstörda...

Provokativt+ javisst, men vi kanske behöver se sanningen och den verkliga sk nyttan som utförs under denna socialtjänsts myndighetsutövning.
Om flera skadas än hjälps så är det fel. Förresten, varför lever inte Donia och Bobby, mjust det ja, socialtjänsten fattade inte ens där till vilken familj de skulle gå till. Döden blev utgången i samhällets tjänst.

Anonym sa...

så mysigt i jourhemmet, so
m får extra mycket betalt. De har bra tentakler ute, dessa socialarbetere...
Hur många barn räddades från sina riktiga familjer till detta ofattbart vidriga?
Låg EQ och gärna begränsad förmåga att skapa goda relationer till sk klienter tycks stå högt i kurs i kommunernas rekryterare till socialförvaltningar.