lördag 1 december 2012

Sverige borde stå inför skampålen - Svea hovrätt - Myndighetsmisshandel - Dominic


Ett recept på föräldraalienation. Socialtjänsten går in och aktivt förstör relationen mellan föräldrar och barn, tiden som tickar blir en oändligt lång tid för ett barn. Föräldrar reagerar med förtvivlan och sorg på den myndighetsmisshandel familjen blir utsatta för och detta utnyttjar sedan socialtjänsten och skruvar till det och använder det mot föräldrarna. Så går det alltid till i den sociala ingenjörskonsten. Potentialen i den enorma kraft med vilket föräldrarna kämpar för att få tillbaka sitt barn, är det någon som ser den?! Nog finns det en enorm kraft hos föräldrarna som trots det trauma de har fått utstå ändå orkar fortsätta att kämpa för att få behålla vårdnaden om sitt barn, givetvis har de hittills fått de betala ett högt pris, i form av psykiskt lidande på grund av myndighetsmisshandeln, som också i förlängningen leder till fysiskt lidande, men de fortsätter att kämpa ändå. Pojken hör hemma hos sina föräldrar. Det är staten med dess myndigheter som borde skämmas över att samhället inte är mer civiliserat än så.

"– Motparten har försökt att stryka ett streck över det som hände i juni 2009. Men det var ett brott som traumatiserade mina huvudmän, deras son och hela släkten, sa advokat Ruby Harrold-Claesson i sitt slutanförande, där hon även menade att den numera elvaåriga pojken av myndigheterna utsatts för "föräldraalienation".
Gotlands socialnämnd har överklagat en dom från tingsrätten, som i somras beslöt att inte föra över vårdnaden av pojken till en jurist med erfarenhet av tvångsomhändertagna barn. Nämnden vill samtidigt att pojken bor kvar hos fosterfamilj där han varit i tre år nu."

Läs:
http://www.varldenidag.se/nyhet/2012/11/23/Dominics-vardnad-uppe-i-Hovratten/

http://www.varldenidag.se/nyhet/2012/11/29/Myndigheterna-har-gjort-foraldrarna-till-framlingar/

http://www.hemundervisning.se/2012/11/dominics-foraldrar-gjorde-mycket-gott.html

http://www.varldenidag.se/nyhet/2012/11/26/Dominics-foraldrar-har-valt-isolering/

http://varldenidag.se/nyhet/2012/11/26/Fallet-Dominic-uppe-i-hovratten/

http://www.unt.se/uppsala/psykiatrichef-far-sluta-378681.aspx

Share |

Inga kommentarer: