måndag 31 december 2012

Då har man överlevt ett år till med myndighetsmisshandel!


Share |

6 kommentarer:

Anonym sa...

I situation med pågående misshandel i form av sociatjänsthandläggare som agerar ut sin och/eller sina kollegors aggressivitet mot enskild individ genom subjektiv handläggning (med t ex manipulerad dokumentation. antedateringar, subjektiva bedömningar, förhalning)...kan den av soc. drabbade individen knappast leva-bara överleva (somliga går sjukdom och/eller för tidig död till mötes, i sviterna av vad enskilda handläggare och/eller sqc.chefer ställt till med./Kramar från en mamma i Muteborg

Berätta om myndighetsövergrepp sa...

Jag kan intyga att det är precis så det går till, det är ren terror som vår stat ägnar sig åt, de går in i det mest heligaste (familjen) och använder psykisk våld och sofistikerad mobbing, framför allt mot föräldern, men i och med det även mot barnet eller den unga. Det är helt ofattbart att det finns människor som är villiga att utsätta andra för dessa vidrigheter. Inte en enda gång har jag upplevt att de vill hjälpa till och göra gott på riktigt. Det var en socialsekreterare som försökte påbörja något gott, men hon blev motarbetad av sina egna och försvann lika fort som hon började vid socialtjänsten i Mark. Socialsekreterarna avlöser varandra, medans man som förälder ensam får ta allt, ingen kan avlösa mig som förälder när man inte orkar mer. Jag gjorde misstaget en gång att be om hjälp, för att jag ville ha hjälp med att styra upp en situation, istället för hjälp så ökade socialtjänsten på belastningen tusenfaldigt med sina omogna utredningar som enbart går ut på att smutskasta föräldern, det finns ingen sans och balans i utredningarna, och den enda utredningen går ut på är att ge "hjälp" genom att alienera barn och föräldrar ifrån varandra genom att sprida dygna. Sedan motarbetar de förälderns alla försök med att komma tillrätta med eländet socialsekreterarna har ställt till med. Dyrbar tid tickar iväg och innan man vet ordet av har så mycket tid gått att allt är oreparerbart.

Anonym sa...

Ännu ett skitår till...
Kan intyga att det inte är lätt att leda i denna diktatur Sverige. Det är ett tungt arv vi fått efter Myrdal o co. Detta gör att inga barn, unga eller dess föräldrar kan vara trygga i dag.
Skrota socialsjänsten i dess nuvarande form med myndighetsutövning. Förpassa till högen av annan skit vi hållit på med genom tiderna såsom t.ex rasbiologiska institutet, tvångssteriliseringar med mera få pratar om.... I denna unkna stinkhög kommer garanterat socialtjänsten med dess myndighetsutövning att hamna såsmåningom. Ofattbart att så få inser detta som lagligen kan pågå i dag i Sverige.

Berätta om myndighetsövergrepp sa...

Vi i Sverige skall inte inbilla oss att vi är befriade från politiker, statliga- och kommunala tjänstemän som njuter av att utöva sadism, måhända att det sköts snyggt i synnerhet i socialförvaltningarna men det är fortfarande ren och skär sadism man utövar mot familjer. Med en annan regim eller i krig så skulle dessa fullblodssadister med tillgång till myndighetsutövning få fullt utlopp för din inre sadism, dessa skulle då övergå från att psykiskt misshandla barn och deras föräldrar till fysiska övergrepp i någon form. Garanterat!

Berätta om myndighetsövergrepp sa...

Jag måste ångra mig vad jag skrev i sista kommentaren, de fysiska övergreppen sker ju redan i institutionerna och i viss mån familjehemmen, det är bara det att sådana händelser göms bakom sekretessen, så de kan fritt hålla på med sin sadism.

Anonym sa...

Ja, vi är många som är utsatta för myndighetsövergrepp... det liksom ingår i när `den mishandlade` kontaktar en myndighet för råd och hjälp. Troligen är socialstyrelsen en av de värsta bovarna eftersom deras hens som sitter där på sina stolliga stolar har och utövar vår regerings uppdrag att så att säga utreda ...medborgarnas anmällda misshälligheter!!! Dessa typer som sitter där på sina betalda stolar (på månadsbasis) är nog kapabla till enbart skandaler, så som unga flickors utsatthet för livmoderhals- cancervaccinuppköpsskandalen. Vi bör nog gå ut på gator och torg i stora grupper och kräva vår rätt till våra egna barns rättsäkerhet och barns rätt till sina föräldrars omsorger - utan upphandlingar och utköp till diverse perversa penningsgiriga familjehemsplaceringar eller ens till tvångsvaccinationer på frivillig bas... så som giftsprutorna har marknadsförts av psykopaterna i Socialstyrelsen (SvD 2013-01-02).