lördag 15 december 2012

UNT: Flicka omhändertagen

Att förvaltningsrätten går på denna dynga som socialtjänsten har förvrängt och fabulerat ihop, jag ser direkt att på anklagelsernas kvalité att det är ett utmärkt exempel på den typ av dyngutredningar som socialsekreterarna ägnar sig åt... Stackars barn... De här idioterna som tar dessa empatibefriade beslut skulle själv känna på hur ont det gör att bli behandlad på detta vettlösa sätt, den känslomässiga tortyr de utsätter barnet för och föräldrarna. Det är vidrigt.

"I höstas gjorde sig familjen av med sina ägodelar och lämnade lägenheten för att bo i tält. Men de ändrade sig snart och flyttade tillbaka till den tomma bostaden. I familjen finns en flicka i lågstadieåldern.
Orsaken till tältningen ska ha varit att föräldrarna känner sig trakasserade av medlemmar i den kristna församling i Uppsala som de lämnat. Flera medlemmar i församlingen bor i samma fastighet som paret.
Grannar har anmält att flickan vanvårdas, vilket föräldrarna ser som ett led i  förföljelsen från församlingens sida. Socialnämnden anser att flickan utsätts för psykisk misshandel och ”finns i ett sammanhang där mycket kretsar kring jordens undergång”, vilket föräldrarna förnekar."

Läs mer:
http://www.unt.se/uppsala/flicka-omhandertagen-2014025.aspx#.UMsBsRqvZho.facebook

Share |

Inga kommentarer: