lördag 6 oktober 2012

Expressen: Kvinna försvunnen med två barn - häktad

Sannolikheten att detta var en mamma med full föräldra förmåga som inte såg någon annan utväg är mer troligt än tvärt om, tyvärr, det är så det ser ut inom denna smutsiga bransch. Dessa socialsekreterare anser sig utan expertis kunskap ha rätt att stämpla föräldrar med diverse diagnoser, om inte annat ser de till att ha köpta psykologer som ser möjligheten till lättförtjänta pengar genom att ge socialtjänsten det de beställer. Föräldrar som ger känsloyttringar i en oerhört stressad situation utnyttjar socialsekreterarna till sin egen fördel genom att misskreditera föräldern. Bara det att man som förälder inte får visa känsloyttringar när hela familjen håller på att krossas med hjälp av förljugna utredningar säger en hel del om det Stasi-verksamhet som pågår. Krishantering vad är det? Sorg vad är det? Inom socialtjänsten kan de väl knappt stava till det. 

De sitter vid sin kopp kaffe och skvallrar om sina 'klienter' som de värsta skvallerkäringar, som vi känner till så finns ju dessa skvaller grupperingar i varje småsamhälle, men skillnaden här är att dessa skvallertanter har tillgång till en myndighetsutövning, som de inte tvekar att använda i sitt smutsiga syfte, att föräldrar och barn sedan får lida oerhört på grund detta, har skvallertanterna ingen som helst känsla för...

"En 45-årig kvinna i Skåne, som sedan tre månader är försvunnen med sina två barn, häktades på torsdagen i sin frånvaro av Helsingborgs tingsrätt för grov egenmäktighet med barn.
– Tanken är att en internationell arresteringsorder ska utfärdas, säger kammaråklagare Tom Svensson till hd.se."

Läs mer på:
http://www.expressen.se/kvp/kvinna-forsvunnen-med-tva-barn---haktad/





Share |

Inga kommentarer: