söndag 7 oktober 2012

friatider.se: Ryssland anmäler tvångsvård av barn till Europarådet


Jag visste faktiskt inte att Sverige omhändertar flest barn i Europa, men jag är heller inte förvånad, det verkar gå en epidemi i omhändertaganden som är grundade på orosanmälningar, nuförtiden kan man uppenbarligen inte vända sig till skolkurator, familjeterapeuter, läkare eller andra offentliga auktoriteter utan att man kommer löpa stor risk bli anmäld till socialtjänsten. Så har man något problem som man vill ha hjälp med att lösa så kan man inte vara säker på att få rimlig adekvat hjälp, utan då får man ha i beräkningen att det man istället kommer att få är stjälp. Det är helt vansinnigt, men det är så många som fått sina barn omhändertagna efter att de sökt ekonomiskt bistånd eller efter att ha varit i kontakt med kurator eller familjeterapeut. Det är något mycket märkligt som hänt med samhället. Hur som helst så verkar det som om omvärlden äntligen börjat reagera på detta mycket märkliga fenomen.

"Den ryska delegationen vid Europarådets parlament (PACE) vill ta upp frågan om maktmissbruk inom EU-ländernas socialtjänster i samband med tvångsomhändertaganden av barn."

"Sverige, som tvångsomhändertar flest barn i Europa varje år, har dock inte backat upp initiativet."

Läs mer på:
http://www.friatider.se/ryssland-anmaler-tvangsvard-av-barn-till-europaradet



Share |

1 kommentar:

Anonym sa...

Sverige är ett barn och familjefientligt land.
Återinför tjänstemannaansvaret omgående!
Skitsamhälle där medborgare inte går säkra. Denna handel är procentuellt % i klass med colombianska gerillans handel med människor.
HUr kan detta så fina jämställda, välutbildade och duktiga folk i Sverige ha så extremt dåligt omdöme i sina föräldraskap? Märkligt.

Lägg ned socialtjänsten. De är farligare än gerillan. Från gerillan blir man allafall frisläppt om betalning görs - socialtjänsten släpper aldrig taget.