söndag 14 oktober 2012

Nu har det verkligen slagit slint i huvudet på Hjertén!!!


Med allt som pågår i kulisserna av Marks kommuns hantering av barn och unga, så har den tidigare hårt kritiserade politikern Ann Hjertén nu gått ut och sagt att de vill ha Majblommans utmärkelse 'Årets Barnkommun'. Det bara vänder sig i magen på mig när jag läser eländet, eftersom jag vet att de i verkligheten skadar barn och deras familjer... Är man inte fattig innan så lär man bli det, för socialtjänsten i Mark driver barn, ungdomar och familjer rakt in i personlig konkurs efter att de har fått gå loss med soc-bulldozern. De har ta mig f*n ingen som helst skam i kroppen! Vem kan få stopp på eländet?!

"De senaste åren har Marks kommun fått hård kritik för hur man hanterar barnärenden. En av de första att gå efter det som kommit att kallas "socialskandalen" var Socialdemokraten Ann Hjertén - som också var den som fattade beslutet att flytta de två, numera riksbekanta, fosterbarnen.
Nu tycker hon att Mark ska satsa på att få Majblommans utmärkelse Årets Barnkommun.
– En alldeles utmärkt idé, säger Ann Hjertén."

Läs och lyssna mer på:
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=95&artikel=5308620



Share |

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tanten Hjerten måtte vara stollig. Hon har också tydligen försökt ha behandlingshem, IKAROS som gick i konkurs. Där skulle kvinnoir bara vara och prata kollektivt och mysa. Dyrt? Javisst enskyhög dygnsavgift. Vad det hette? IKAROS. Fast hon fick själv pröjsa vid konkursen, det fanns nämligen inte något behandlingsinnehåll. Inget alls---- INGET ALLS!!!

Ann Hjertena har därför inte råd att lämna politiken, en hon bord ha råd att avhållam sig från alla frågor som rör barn, unga och familjer, ja allt som har med socialtjänst att görta inkl LSS. Tyvärr är hon för svagbegåvad för att fatta detta.

Anonym sa...

11Ann Hjerten kanninte vara annat än svagbegåvad tillsammans med Ove Eglinger. Dessa var ordförande o vice ordförande i socialnämnden oc Pelle Pellby gav medialt sitt fulla stöd till dem båda - lyssna på radio sjuhärad om socialskandalen. Nu ska Mark bli årets barnkommun-------
Kan inte som du ännu äcklas, bara asgarvar! Gissar nästa känsla kommer ifatt...

Berätta om myndighetsövergrepp sa...

Lite kuriosa:

"Många politiker i skuldfällan –
här är listan för Sjuhärad":

http://www.bt.se/nyheter/valet_2010/manga-politiker-i-skuldfallan-br-har-ar-listan-for-sjuharad%281964628%29.gm

Allvarliga fel begicks när syskon rycktes från familjehem:

http://www.svt.se/2.144014/1.2199799/allvarliga_fel_begicks_nar_syskon_rycktes_fran_familjehem

Församling slopar arvode till politiker:

http://www.kyrkanstidning.se/inrikes/forsamling-slopar-arvode-till-politiker

JO-anmälan utan värde:

http://www.bt.se/nyheter/mark/jo-anmalan-utan-varde%281932149%29.gm