söndag 24 mars 2013

Daddys: 200 ord som säger det mesta


Delar med mig av tänkvärda ord från Daddys blogg, detsamma gäller ju för hur socialtjänsten och deras hantlangare behandlar föräldrar:

"Svensk översättning:

Era barn har kommit till denna värld på grund av er båda. Kanske ni gjorde ett uselt val i frågan om vem som skulle bli barnets andre förälder. Om så är fallet så är det ert problem och ert fel.

Oavsett vad du anser om den andre föräldern, eller vad era familjer tycker om den andre föräldern, så är era barn hälften av var och en av er. Kom ihåg det, för varje gång du berättar för dina barn vilken "idiot" deras far är, eller vilken "galning" deras mor är, eller hur dålig den frånvarande föräldern är, eller vilka förfärliga saker denne har gjort, så talar du om för barnet att Hälften av henne eller honom är dålig.

Detta är en oförlåtlig sak att göra mot ett barn. Det är inte kärlek, det är behov och äganderätt. Om du gör detta mot dina barn så förstör du dom, lika säkert som om du skurit sönder dom med kniv, ty just det är exakt vad du gör med deras känslor.

Jag hoppas verkligen att ni inte gör detta mot era barn. Tänk mer på era barn och mindre på er själva och låt er kärlek till barnet vara av den osjälviska sorten. Inte den dåraktiga eller egoistiska. Annars kommer era barn att få lida."

Läs mer:
http://www.daddys-sverige.com/3/post/2013/03/200-ord-som-sger-det-mesta.html

Share |

Inga kommentarer: