torsdag 7 mars 2013

SR: Skarp kritik mot barnhemmet Oasen

Detta har ju påtalats av föräldrar i åratal, men anmälningarna har lagts ner så fort de kommit Socialstyrelsen tillhanda. 

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag har hört rykten om att Marks kommuns dåvarande högsta politiker i socialnämnd Ordförande (Eglinger) och Sociala utskott ordförande (Hjerten) fick både bilder och lyssna till information om detta oacceptabla som pågick.
Nej, de agerade inte, men efter vad jag förstått så accepterade inte förräldrarna denna barnmisshandel pga av Marks kommuns oskickliga socialtjänst.
Om jag är rät informarad visades också dokument skr,ivna av personal påmOasen från föräldrarna om hur exempelvis förståndshandikappade barn stängs in i ttoalettrum som "time-out", enligt dokumenten gjorde också mamman detta numera enligt Oasens instruktioner.

Nu har det gått mera än 1,2, o 3 år där Marks kommun kunnat förhindra detta enorma mängs lidande.

Jag litar på de dokument jag själv fått se, men fattar inte att det kan ta socialstyrelsen mera än 3 år att börja få stopp på eländet. Fast å andra sidan så lär Eglinger och Hjerten komma på plats nr 1 i skämslistan över icke vettigt agerande!!! FY FAN!!
De fick information, gjorde inget. Känner väl till familjen. Vet hur deras vardag förändrat på grund av dessa GRAVT OSKICKLIGA politiker som valde att inte agera!!!

Eglinger och Hejrten är en skam för barn i Mark.
En Mycket stor skam. Hur kan de ens vilja bo kvar här?
Nu kommer väl sanningen i fatt. Den familj ni plågade i det närmaste livet ur hade VISST RÄTT!!
Vad gör ni åt det?
Självklart har jag hört mig för om familjen har bilder och dokument kvar innan dessa rader skrivs. Ja, det har de!!!!
En hel del av dem har också socialstyrelsen, dessutom lär också mötet i Kinnaström under en helg med Eglinger och Hjerten vara modernt dokumenterad.
Jag hoppas verkligen att de utsatta här väljer att även om det är tufft, gå ut till media, berätta om vad Marks kommun inte gjorde, eller ens lyssnade på. Nu har bomben brisserat.

Skäms stollekommun, skäms!
Har dessutom hört att de som utsattes för Oasen av Marks socialförvaltning fortsatt blivit utsatta av märkliga socialsekreterare och helsjuka anmälningar jag inte vill lämna ut här, men jag går 100% i god för att familjen är vettig.