söndag 3 mars 2013

SR: P-O Hermansson kommenterar krisen på socialkontoret

Det är inte mycket som är vad det borde vara vid Marks socialförvaltning. Den nya socialchefen visste nog inte vad hon gav sig in i. Med många års erfarenhet av ledarskap knäcktes hon redan efter några veckor, en förmån som vi drabbade inte har, för det skulle social prusiluskorna genast använda mot föräldern. Medierna och socialtjänsten förskönar familjehemmen och demoniserar de biologiska familjerna och det är denna falska bild de förmedlar utåt, fast vi som är drabbade vet ju att det är långt ifrån sanningen, men omvärlden tycks ju tro på detta. Numera är det min fasta övertygelse att empatin sjunker i takt med hur mycket pengar placeringen genererar pengar. Den mobbingkultur som frodas vid Mark socialtjänst skonar visst inte ens socialchefer.



Läs mer:
http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=95&grupp=2894&artikel=5457372

Läs även:
http://www.bt.se/nyheter/mark/chefer-lamnar-socialforvaltningen%283665552%29.gm

http://markbladet.se/?artikel=201302251754135938

http://markbladet.se/?artikel=201302131152086937

http://markbladet.se/?artikel=201301211416412214

Share |

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hermansson säger att det sagts saker till Birgitta, nya socialchefen som man inte ska säga.
Vänta nu, vem agerar som en demon, gapar, skriker och skäller på de folkvalda i socialnämnd och utskott. Just det, han ordföranden Hermansson. Han skäller på medlemmar i hans egna nämnd, kräver lydnad och underkastelse!!!
Ref: Markbladet, Boråstidning mfl media.

Undrar om någon kollat upp hur hans egna barnaskara har det med en sådan demon till far?
Konstigt att ingen gör en orosanmälan....

Någon har sagt sådant man inte säger.... Tycker att denna skogsmulle kan stanna inne i skogen, och sluta försöka socialisera med normala människor! Ekvationen går nämligen inte i hop.

Anonym sa...

Intressant artikel, men var finns den från Markbladet där både Markbygdspartiet och partikollegan KD till Hermansson, ordföranden berättar sanningen om det som pågår?
Sanningen om vem denna ordförande är!

Anonym sa...

Hermansson får gapa och skrika hej-vilt, men förvaltningens enhetschef gör orosanmälan om en förälder relevant uppvisar normal mild reaktion på den terror socialförvaltningen/socialsekreterare i Mark utsätter sina medborgare för.
Är det någons psykiska tillstånd som bör oroas över lär det vara Hermanssons.

Att Hermansson inte utreds i sitt föräldraskap lär troligtvis bero på att han missförstått sin ordföranderoll, han tror han är polare med socialsekreterarna, och att fienderna finns i hans egna opposition i socialnämnden.
Detta gör nog att socialförvaltningen gladerligen ser mellan fingrarna....

Detta samtidigt som andra i Mark ska sättas dit till vilket pris som helst. Hur mycket pengar, personal och tid - spelar ingen roll, bara de sätts dit. Att de jagade är oskyldiga spelar ingen som helst roll. De har brutit mot den hemliga koden, ifrågasätt inte när du utsätts för myndighetsövergrepp av soc i Mark!

Anonym sa...

Rättelse:
Hemanssons egna allians ska det stå i inlägget ovan.