måndag 11 mars 2013

Kalla fakta studio: Oasen

Kalla%20fakta%20studio

Share |

2 kommentarer:

Anonym sa...

du vet inte hur din egna personal fungerar rune.

en ur personalen som heter Mattias retade upp en flicka i 13-års åldern genom att stå framför städkammaren när hon skulle sätta in dammsugaren efter att ha använt den. Hon ber dig flytta dig så hon kan sätta in dammsugaren, men du började tjafsa med henne och man såg hur du älskade maktsituationen, Mattias. Flickan tappade tålamodet och hon blev instängd på rummet tack vare dig, Mattias. Time-out trots att hon var oskyldig.

minuten senare gick du visst på en mina Mattias, när du beskyllde en annan vuxen förälder för att ha gjort flickan upprörd. Den vuxna föräldern blev så förbannad att det tog hus i helvete inne på Oasen, du höll på att åka på stryk av en vuxen man, vilket resulterade i att övrig personal fick gå i mellan och du skickades hem av personalen.

Det kanske säger något hur din verksamhet fungerar, rune

Anonym sa...

Det lilla som möljigen lyser igenom även i intervjuer där Hjort inte korrigerar Rune Nensens beteende känns inte bra. En man med denna personlighet som äger allt (frun inget) sätter så klart en skuggbild av sin egna personlighet på en institution som bedrivs av våld, underkastelse, sanktioner, omträning av beteenden likt pavlovs hundar SAMT lögner efter lögner för att klara egna skinnet.

Lägg därtill alla oärliga deklarationer med avdrag för lyxviner, mutresor för lojal personal (män), skämt om att ha kvinnor i frontfigurer för att lura omgivningen och socialtjänsterna (det är männen med våld som bestämmer), mystiska avdrag för mercedesracing, dotterns hopphäst osv.

Hur många kan ta ut en halv miljon, 500 000 kr/månad i vinst under år efter år efter år?

Kan någon ens tänka hur mycket våld varje månad som utövats mot barn och unga för att denna man ska få sin halva miljon i vinst/månad?

Vad fan håller socialtjänster och dess politiker på med runt om i landet?
Svaret: se hur det ser ut på Oasen barnhem.