lördag 16 februari 2013

Expressen: Elitfotbollsspelare åtalad för barnbrott


Detta är tidningsrubrikerna, men vad omvärlden inte vet är att familjer blir sönderterroriserade och alienerade från sina familjemedlemmar och det på grund av vårt samhälles sociala system, där tjänstemännen många gånger inte själva har varken intelligens eller förmåga att sätta sig in i  'barnens bästa' - som det fint heter. Socialtjänsten har väl gjort allt för att familjen inte ska få träffa tösen, skall de nu straffas ytterligare för att de i desperation försökt få kontakt med henne. Att straffa dem som försöker nå fram till sina familjemedlemmar gör väl inte situationen bättre för varken familjen eller brodern. Åtalad för barnbrott, när allt man velat är att träffa sitt barn och syskon, och jag kan slå vad på att socialtjänsten gjort sitt yttersta för att de inte skall få träffas.

Det här ligger i linje med den lagändring som kom 2013 01 01 om egenmäktighet med barn. Men vad som inte finns med är när myndigheter på ett felaktigt sätt stjäl barn. Det finns dom i regeringen som tittar även på den biten bl.a Emma Henriksson KD och Carina Herrstedt SD.

"En elitfotbollsspelare i Sydsverige står åtalad för att ha hämtat hem sin tvångsomhändertagna lillasyster, uppger Helsingborgs Dagblad.
Nu riskerar han uppemot ett års fängelse."

Läs mer:
http://www.expressen.se/kvp/elitfotbollsspelare-atalad-for-barnbrott/

Share |

Inga kommentarer: