onsdag 28 november 2012

DN: Så skickades barnen till pedofilen


Vidrigt, han kunde fritt hålla på i 30 år... Tror ni han är den enda som utnyttjar omhändertagna barn och unga? Det finns massor barn och unga som alieneras från sina föräldrar och blir kassakor och arbetskraft på gårdar... 

 "Den 61-årige jourhemspappan har tagit emot utsatta barn i 30 år – lika länge som han enligt egen utsago tittat på barnporr. Minst sju av länets kommuner har placerat barn hos mannen. När de sexuella övergreppen skedde vistades fyra andra fosterbarn på parets gård. Frågan alla ställer sig är: Hur kunde det hända?"
"– Det var hur många ungar som helst där. Förutom de som växte upp där var de ju många som var där tillfälligt, eller bara kom på helgen. Mannen jobbade som busschaufför men frun slutade jobba helt sedan de började ta hand om barnen. De får ju 10 000 till 20 000 i månaden för varje barn så du kan säga att de badade i pengar, säger en person med nära anknytning till familjen."

Läs mer:
http://www.dn.se/sthlm/sa-skickades-barnen-till-pedofilen  

Läs även:
http://www.nsk.se/article/20121127/TTINRIKES/311279977/-/aringtta-aringr-foumlr-varingldtaumlkter-paring-jourhem

Share |

1 kommentar:

Anonym sa...

Vänta nu, hur var det med pojkvännen till Rune Nensens dotter, alltså Oasens ägare? Var det inte så att han hade en sexuell relation med en placerad flicka på utredningshemmet oasen?
Varför tystades detta ned?
Varför tystades det ned at Runen Nensen bröt armen ur led på ett placerat institutions barn som beträdde hans privataq gräsmatta?
Varför är hans fru inte ägare av något? Envåldshärskare, som får ha ansvar för våra mest utsatta?

Sorgliga äro mina spekulationer...