lördag 3 november 2012

SR: Barnen för högljudda på dagis - fick munnarna tejpade


Var kan detta ha hänt? Naturligtvis i barnplågar kommunen Mark! Vad gör kommunen åt det? Inget! Vi betalar de kommunanställdas och politikers löner, de skall tjäna oss, inte tvärt om! Det är bara att inse att våra skattepengar går till fel saker, kanske dags att omarbeta vårat politiska system.  Jag vill i alla fall inte att våra styrande skall använda våra pengar på ett oansvarigt och korrupt sätt. Politiker, statliga och kommunala tjänstemän tycks ha total immunitet, och kan agera över lagen. I synnerhet socialtjänstemännen, de är den nya tidens hemliga poliser, som kan stå över alla andra instansers beslut som är baserade på beprövad erfarenhet, till skillnad från socialens egna fantasiutredningar som är baserade på klipp och klistra metoden. Man får inte glömma att de anställda inom barnomsorg och skola är åberopade att göra orosanmälningar till socialtjänsten för minsta lilla, och tyvärr finns det de som har ett stort behov att lyfta sig själva och inför andra verka framstå som om de gör något bra, och gör orosanmälningar på ren hörsägen utan att ens ha pratat med den det berör och utan hänsyn till vad de kommer att skapa för elände för offret. Men jag kan slå vad på att de inte gör några orosanmälningar på sina egna oegentligheter. De offentligt anställda är på intet sätt bättre än de som blir deras offer, skillnaden mellan skvallertanterna och socialsekreterarna, är att socialsekreterarna har tillgång till en myndighetsutövning, som totalt kan trasa sönder familjer om den används felaktigt, vilket görs på regelbunden basis, utan någon som helst självreflektion hos den myndighetsbeslutande personalen. Marks kommun har blivit en frizon för diverse kriminella handlingar som utförs av de kommunala tjänstemännen, på sin höjd får de muntlig tillsägelse, sedan kan de få fortsätta som om ingenting har hänt.

"Barn på en förskola i Hyssna fick sina munnar igentejpade för att de varit för stimmiga och högljudda. Fyra barn i tre års åldern blev tejpade över munnen av en anställd på förskolan. Händelsen inträffade i september och anmäldes av föräldrar till rektorn."

Läs och lyssna:
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=95&artikel=5334136 

Läs även:
http://m.expressen.se/gt/forskollarare-tejpade-igen-barnens-munnar/?partner=www
http://www.bt.se/nyheter/mark/larare-tejpade-igen-forskolebarnens-munnar%283506444%29.gm



Share |

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tänk om en förälder skulle gjort så, = omedelbart LVU. (säger alliansen NEJ, så gömmer sig gärna Karlsryd inne i ngn garderob i Kinnaström för att kliva fram o skriva under...) Varför ska denna anställda få vara kvar med barnen? Föräldrarna litar ju inte en på henne.
Roligt att detta finns på alla riukstidningar: SVD, DN, BT, GP, GT.
Grattis Mark återigen utskämda!!

Denna gång har ni bara myglat detta under mattan i ca 3 månader, trodde ni att det inte skulle komma fram?
Jävla idioter!!!
T.om. strutsar verkar ha en större IQ än anställda i MARK, detta gäller särskilt de på högre positioner, och Kinnaströms socialsekreterare!

Så konstiga diskussioner, AVSEDA MÄNNISKAN OMGÅENDE, BETALA EVTUELLT SKADESTÅND I ARBETSDOMSTOLEN. DAGS FÖR LITE HANDLANDE I MARK. DET ÄR FAKTISKT INTE FACKET SOM ÄR KOMMUNCHEF!
Agera nångongång, eller ska detta hela tiden fortsätta?
Skammens mommun!

Anonym sa...

Så kul!
Vilken jätterolig lek, tills något barn kvävs....
Ännu roligare när de kommer hem o testar på syskon som kanske är spädbarn...
Där kan konsekvensen vara ett fullbordat faktum, men som alltid så är det så klart förälderns fel som då brustit i föräldraansvar....

Jo, börjar lära mig detta nu.

Skänt att det blivit sådan medial cirkus, så borde denna unga så kallade padagog söka sig annat arbete frivilligt. Kvar lär hon väl ändå inte kunna vara?