tisdag 22 maj 2012

CPS: A System of Pure Evil by Design





Share |

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad är det för fel?
Norge,
USA.
Storbritanien,
Sverige - land efter land!

Vad är det som får pågå?

Kom bara inte och säg att svaga ska skyddas. Minns ni Bobby, lyckades det? Nej, idag är det normala familjer som krossas. Fullständigt.

Sverige, vårt fina land, främsta i världen inom rasbiologi o rashygien. Hitler hade lika gärna kunnat dyka upp här. Det varar mest vara slumpen att så inte skedde. Var fina vita arier kom från hade redan forskats fram i detta fina Sverige som fortfarande har en överförmyndarstat som vet hur familjer ska leva. Jodå, så var det också bakåt i tiden. Tvångssteriliseringar, fattiga mödrars barn som tvångsbortadopterades, eller bara omhändertogs. De får visst ersättning i dag.

Undrar vad detta kommer att kosta i framtiden.

När ska Sverige göra upp med SITT förflutna. Minns ni skriften vår fd Göran Persson gav ut till alla skolbarn, "OM DETTA MÅ VI TALA" tror jag den hette.
Kanske bättre att se vad vi själva gjort i vårt egna land innan vi pekar finger mot andra.

Jodå, G Persson belönades stort internationellt för detta initiativ att prata om förintelsen. Intet fel i detta, men det finns en historia som inte pratas om, vårt egna lands historia. I den finns förklaringen till varför det finns socialtjänster i hela landet som ägnar sig åt ngt de kallar myndighetsutövning. Detta ger enskilda många gånger omogna och dåligt utbildade sk socionomer en makt som inte ens polis och domstol har över familjer.

Det räcker att tycka, tro och "känna" att ett myndighetsingripande behövs.
Ja, det är sant!

Något är fel. Det är ngt i vår egna historia vi inte pratar om.

I övrigt en upplysande intressant film.