torsdag 24 maj 2012

Toaproblem i Mark

 Sjuka SKITstövlar...

Hur tänker de vid socialtjänsten i Mark (jojo, jag vet att de inte kan tänka överhuvudtaget)? Vad har det inte kostat skattebetalarna att detta skitärende har fått vandra ända upp till förvaltningsrätten? Nu var det ju en mycket klok människa som använde sig av sin rätt att överklaga socialtjänstens beslut, men långt ifrån alla vet om att de kan överklaga eller hur de skall göra det eller om det ens är någon idé (vilket det oftast inte är, för förvaltningsrätten går oftast på socialtjänstens linje, vilka är experter på att tänja på sanningen). Tack och lov så handlade det inte i detta fallet om att socialtjänstens tagit ett inkompetent beslut om att en familj ska splittras och krossas, även om det är illa nog att vara utan toalett.

http://hn.se/nyheter/omkretsen/1.1636348-toaproblem-gick-anda-upp-i-forvaltningsratten




Share |

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Tråkigt att läsa din lite irriterade? ton. Förstår du inte hur viktigt denna prejudicerande dom är. Måtte Marks kommun överklaga förvatningsdomstolens beslut!!

Som skattebetalare undrar jag verkligen vad som skulle ske om varenda socialbidragstagare skulle önska pengar för en toaletts spolanordning.

Du måste, trots bitvis rimlig kritik ändå inse hur mkt skattepengar som skulle försvinna om alla socialbidrags (biståndstagare) skulle begära att ha fungerande toalett!

Detta är ett ärende av mkt viktig karaktär.
Som skattebetalare önskar jag verkligen att kommunen överklagar denna orimliga förmån kvinnan fick, däremot anser jag såklart att fjärrkontroller till allt och ingenting borde vara norm och standard.

Förresten, kanske kostnaden för denna första dom skulle räcka till nya toaletter för varenda Markbo, fast det är ju inte det som detta handlar om.
Oj, hör jag ordet makt och prestige? Konstigt, de ringar och susar ofta fram, trots att ingen uttalar detta högt....

Marks kommuns socialförvaltning: NOT LIKE

Anonym sa...

Hur många får ett överklagningsbart beslut överhuvudtaget?

Verkar som de allafall börjat införa Svea Rikes Lagar även i Marks kommuns socialförvaltning.

Spännande utveckling från neandertalar-tiden...