söndag 6 maj 2012

Rapport: Dansk sexhärva nystas upp


Varför är jag inte förvånad?! Jag har på senare tid  kommit i kontakt med många drabbade och fått kännedom om att det förekommer oegentligheter av det här slaget på många institutioner och även i familjehem, här i Sverige. Barn och ungdomar som hamnar på institutioner och familjehem, värvas ofta in i narkotikamissbruk och prostitution... De sociala rovdjuren drar ner barn och deras familjer i ett träsk de inte visste fanns innan och dom kommer undan med det i de flesta fall.

"En 63-årig man, som i nästan 20 år har drivit en institution utanför Skanderborg i Danmark, misstänks för en rad övergrepp på barn. Nu vädjar polisen allmänheten att höra av sig om tips.
Polisen manar nu tidigare anställda och barn att kontakta polisen.
-Vi har pratat med många vittnen, men det kan finnas fler och därför söker vi nå fler, säger förundersökningsledaren Uffe Villumsen, till Danmarks Radio.
Polisen bekräftar för den danska tidningen Ekstrabladet att det handlar om övergrepp på barn och unga av båda könen. På den institution mannen drivit har just barn som varit utsatta för sådana brott tagits emot."

Läs mer på:
http://svt.se/1.2791404/dansk_sexharva_nystas_upp


Share |

2 kommentarer:

Anonym sa...

På barnhemmet Oasen, med dess ägare Rune Nensen låter man till o med dotterns unga pojkvän sommarjobba.
Vad hände? Jodå, han inledde en sexuell relation med en utsatt intagen flicka.

Sedaqn var det med i aftonbladet om sexövergrepp på denn institution.

Har även varit i kontakt med förtvivlad moder som tvingades se egna dottern förgripas sexuellt på denna instutution, varpå personal och ägare bara slätade över det hela. Varför anmäldes det inte?
En del kanske undrar varför inte modeern själv anmälde. Hur mkt ska den utsatta orka? Får de tillslut ha en gräns för egna orken.

Anonym sa...

Är det ingen inom socialtjänsten som fattat att peddon dras till dessa ställen?

Preditatorer skulle ta alla socialsekreterare. De står långt ned i näringspyramiden av människor som bringar nytta i samhället.