onsdag 25 april 2012

Daddys: Ensam kvar

Var är människoperspektivet?! Socialtjänsten har det fulaste hyckleriets ansikte. Mördarmaskiner med psykisk terror som specialitet. Missa inte Kalla Fakta på onsdag kl.21:30, det kommer att handla om Marcus Björk.


"En annan som till slut fick kapitulera för socialtjänstens maktfullkomlighet och arrogans är Marcus Björk. Han blev 26 år.  År av kämpande för rätten att få vara pappa till sin dotter tog till sist ut sin rätt. När Stina Lindell på socialkontoret i Vara den 21/2 lämnade beskedet att Marcus endast skulle få träffa sitt barn några timmar var åttonde vecka så blev det droppen. Två timmar efter beskedet var Marcus död. Han orkade inte mer."

"Jag skall vara helt ärlig och säga att när man utsätts för dessa hjärtlösa myndighetsövergrepp och tvingas leva med stress, saknad och oro i år efter år så tänker man rätt ofta på självmord. Det går nästan inte en enda dag numera utan att tankarna kommer. Värst är det att vakna. Dom där sekunderna då hela den vidriga verkligheten sköljer över en. Ännu en dag av saknad, vånda, maktlöshet och smärta. Ännu en dag med meningslösa telefonsamtal och mail. Ännu en dag då man trots allt måste försöka göra något...men vad?

Då blir självmordet som en trogen kompanjon som alltid står till buds med en utväg och en snabb lindring av smärtan den dag det blir för mycket. Ni som anser att det är fegt och omoraliskt borde prova att leva med det som jag och andra drabbade gör. Prova att vara helt utan kontakt med era små barn i en vecka, en månad, ett år, fem år, tio år, resten av livet. Prova att tvingas uppleva hur dina barn alieneras och vänds emot dig utan att varken du eller barnet kan göra något åt det. Prova hur det känns att anklagas för brott mot ditt barn som du lätt skulle offra ditt liv för, och som du inte begått, utan chans att någonsin bli rentvådd.  Innan dess har ni ingen rätt att döma."


Läs mer på::


Läs och lyssna även på:


Share |

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hur kan ett barn som är i ca två-årsåldern må dåligt av att träffa sin pappa?

Enda skälet är aktivt sabotage i umgänget för att förhindra det viktiga bandet mellan förälder/föräldrar och barn.

Dessutom sa socialstyrelsen att det stina Lindell gjort inte ens var lagligt. I tv sitter hon och slingrar sig, sägar att man inte vet om det var på grund av hennes olagliga agerande han tog sitt liv.

I övrigt hänvisar jag till texten från daddys blog.

Anonym sa...

Ja, nu är det väl fest runt om i landets socialkontor!

Ännu en gång uppvisas deras maktfullkomlighet.

Ingen står över dem, inte ens Gud den allsmäktige - för det tror de själva de är!
Lagar, socialstyrelsen, sunt förnuft mm är inget alls för landets socialkontor att börja anamma.

Låt nu vara få gå ut och sprida sin modell fylld av excellenta ideer!

Anmäl gärna flera förtvivlade närstående till rättsväsendet.

Bra att veta vad skattepangar går till.