söndag 29 april 2012

RIP - En tös dog igår


En flicka på 15 år placerad på familjehem dog tragiskt igår, efter att ha fått körtelfeber men inte fått någon vård. Mamma har kämpat och försökt göra allt för att få socialtjänsten att förstå att dottern inte mådde bra hos familjehemmet, hon hade allergisk astma och familjehemmet hade massor av djur, detta utan att bli hörd av varken socialtjänst eller familjehem. Systern - som bor hos mamman utanför Sverige - har inte fått träffa sin lillasyster på flera år, hon ville få kontakt med lillasystern och träffa henne, men blev gång på gång blev hon nekad av socialtjänsten och familjehem. Nu har flickan gått bort. Detta måste få ett slut, myndigheter misshandlar barn till döds... Flickan hade varit avliden i mer än 10 timmar när de hittade henne. Lämnar man en sjuk flicka så lång tid utan uppsikt och utan läkarvård?!

Som jag skrivit om förut, så är det väldigt vanligt att just hästgårdar tar sig an fosterbarn, på så vis finansierar de sin verksamhet, samtidigt som de får gratis arbetskraft till gården. Så var det även i detta fallet. Ofta har dessa hästgårdar kopplingar till varandra på olika sätt.

Till familjen om ni läser detta: "Jag beklagar sorgen av djupet av mitt hjärta..."

Denna myndighetsmisshandel måste för helvete få ett slut!!! Korrupta jävla politiker och tjänstemän... Ursäkta mitt icke formellt korrekta språk - jag är förbannad så in i helvete... Vakna folk, Sverige håller på att barka åt helvete...


Läs även:
http://socialaktion.nu/socialtjansten-svek-donna-15-ar-dog-utan-att-mamman-visste-hon-var-sjuk/

Läs mer om det i Anne Skåners blogg:
http://anneskaner.wordpress.com/2012/04/29/donia-hade-inte-behovt-do-tragisk-familjehistoria/ 

Läs även Dan Hammarbergs blogg:
http://www.danielhammarberg.com/2012/04/15-year-old-donia-dead-from-mono-in-swedish-foster-care/ 

Läs Daddys blogg:
http://www.daddys-sverige.com/3/post/2012/05/tyvrr-vi-har-vra-rutiner.html





Share |

1 kommentar:

Anonym sa...

Det finns inget att säga.
Bara förvånad över att det inte skedde i Marks kommun...