måndag 9 april 2012

Swedish police destroying a childs life!


"What follows is a clip of a girl in her early teens running from Oasen back home to her father, whom she preferred to live with; yet the social services sent the police to the family's house to put her back into the institution."






Read more at:
http://www.americandailyherald.com/pundits/daniel-hammarberg/item/swedish-child-welfare-tough-with-the-gentle-gentle-with-the-tough-3?category_id=192



Share |

2 kommentarer:

Anonym sa...

Detta så kallade barnhhem Oasen - ven fan kan finna ett sådant namn?

Det hela är en kvalifickerad barnplågerianstalt med sanktioner, hot och våld utövad från personal som hämningslöst kan utöva sadism.

Så kallat intagna har ofta handikapp som gör dem helt försvarslösa.

Barnen ska följa manualer, lära om sina beteenden - dvs de lär sig teater, för inget bygger på verkliga känslomässiga relationer.

Detta medan ägaren Rune Nensen åker runt i en av Sveriges dyraste mercedesar (4:e dyraste), gör avdrav för lycviner skatteverket reagerar på samt också öser ut nästan en halv minjon under några dagars resa i new-york,

Seriöst?

Här kan man se ett ansikte på offren.
Glöm inte att ägarens fru är rektor i skolan. Barnen är fulölständigt rättslösa i denna sadism som får pågå!

Att socialstyrelsen inte agerar kraftigareär en gåta!

Deras metoder, ART (Agression replacement training) har ägaren själv via ett annat bolag importerat till Sverige från USA. Det finns inget verkligt med evedens bakom metoderna, ägarens bulvanföretag lurar skjortan av socialtjänster runt om i Sverige, samt ger en fasad av att detta plågeri har en vetenskaplig touch.

I höstas var det en ART kongress i Göteborg, arrangör: RUNE Nensen (Oasens ägare) som president i sitt egna bilag. Diverse anställda som är med i lurendrejeriet föreläste, samt att ett par personer från slummen i USA flögs in.

Så lättlurade är socualsekreterare och socialnämnder runt om i Sverige.

Vem betalar?
Framförallt flickan i filmen och andra olycksbarn, samt alla skattebetalare som tvingas se skattemedel gå till dessa riskkapitalister som åker formel 1 bil och skrattar (jodå, det försökte han också dra av, Rune Nensen). Läs gärna artikelserien om honom på aftonbladet!

Till och med ett barn hade mått bättre i en fängelsecell än på Oasen. I ett fängelser respekteras mänskliga rättigheter. Måhända ett o ennat övertramp sker, men det är inte inbyggt skändande, våld och övergrepp i den så kallade manualen såsom det gör på Oasen!

Anonym sa...

Ja ja Rune Nensen gör sig alltid tillkänna!

Minns ni ett intressant inlägg nedan i dennablogg som en JIMMY O skrivit till en sk klient. En ung flicka där han ursäktar sig för att accepterat arbete på annan institution. Vem vet - gissa fritt!!!

Gissa vidare vem denna Jommy O är!!

Tala om att vara intehästlängdr från professionalitet - utan ljusår.

(Ingen ideJimmy, blogen från det skändade barnet är redan sparat, så uppsök henne inte).

What goes around, comes around säger en del. Ingen aning om det är sant. Tror faktiskt inte ens längre på en rättvisa...