torsdag 26 april 2012

Kalla fakta granskar tragiskt självmord


Kalla%20fakta%20del%206



Share |

3 kommentarer:

Anonym sa...

– Inför lagen är alla lika, om man kan betala för sig, säger han.

Den som säger detta är Håkan Lantz, uppfinnaren som blev bestulen på sitt patent och kämpat i 15 år för rättvisa. (SVD)

Grattis!
Har har nu nått en förlikning, summan är hemlig, men han är påfallande nöjd.


Just det socialsekreterare - ingen tröttnar. Håkan Lantz har ingett hopp!
En efter en ska ska ni också stå där civilrättsligt. Det ingår i hemförsäkringen för den som stämmer er enskilt. Tur att vi har demokrati och hemförsäkringar!Ingen nämnd, ingen glömd av er.

Ses vi igen tror ni?

Undrar hur många människor socialförvaltningen i Mark har dragit ned i botten, eller kanske t.om. döden? Finns det ngn statistik? Hur mådde familjerna före kontakt med socialtjänsten i Mark (frivillig som påtvingad). Hur mådde sedan dessa efter ett år av kontakt med Marks kommuns socialförvaltning.
Kan nästan gisa mig till resultatet, men skulle uppskatta en uppföljning som inte bygger på Magnus Andersson (fd socialchef) hemknypplade utredning med en svarsfrekvens så låg att en forskare inte ens skulle få redovisa resultatet!!
Skulle vara intressant läsning...

Socialsekreteraren i Vara är i mina ögon inget annat än skyldig till att en männsikas liv utsläckts. Kanske i oförstånd, men obegriplit att inte förstå de krafter som finns i rörelse i försäldraskap med dess psykologiska band. Svagbegåvning.

Denna socialsekreterare måhända inte i juridisk mening är skyldig till mord, men hon borde inte undkomma vållande till annans död. Lägg därtill den skarpa kritiken socialstyrelsen hade.
Det var dessutom rena olagligheter hon utsatte den nu döda pappan för. Hon hade sin egna agenda, utanför sociallagarna. Helt ofattbart!

Fängelse är en lindrig påföljd för henne - istället försökte de göra den förtvivlade farfadern till ännu ett monster. Galningar!! De anmälde honom, tack o lov att rätten tufsade till socialförvaltningen i Vara med sina skarpa formuleringar om hur de inte ens förstår sig på människor i kris. Bra gjort av er i rätten!

Totalt fullständigt vidrigt! Galningar ska inte arbeta med människor!

Mark o Vara - konstiga likheter?

Anonym sa...

Som socialchefen sa till Marcus pappa: "-Vi tar hand om Markus när han ligger i rännstenen."

Tar de hand om den känslomässiga desperationsdöden också, hämtar in de döda från snarorna de hänger sig i?

Det heliga bandet mellan förälder och barn, anknytningen, kärleken - som även den som inte är den perfekta kan ge barnet hindrades här av en olaglig socialsekreterare som skulle ställas inför rätta.

Istället väljer sossen, socialnämndens ordförande att polisanmäla den med all rätt desperata o uppgivna fadern som år efter år kämpat.

/Insatt

Anonym sa...

det borde finnas en fallenhet och till och med beredsskap för att hantera människor i kris inom sociatjänsten. (Ur domen skaraborgs tingsrätt)-

Känn på den ni socialsekreterare i Kinnaström!